ingatlan
Kiadó
üzlethelyiség

220 000 Ft/hó (~ 560 €/hó)
Békés - Orosháza
Belváros


Építés éve 2004
Alapterület:110 m2
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778605
   
Kiadó - üzlethelyiség - Orosháza :

Orosháza belvárosában, a Deák Ferenc utca és a Vörösmarty utca találkozásánál a város központi részén elhelyezkedõ 2004-ben épült önálló társasházban, földszinti, utcára nyíló, nagy üvegportálos összközmûves 110 négyzetméteres üzlethelyiség tartós, legalább 1 éves bérleti szerzõdéssel bérbeadó jelenlegi állapotában egyben. Kizárólag kereskedelmi/szolgáltató célzattal vehetõ bérbe, vendéglátó egység kizárva!
Lehetõség van szekcionálni az épületrészt és több önálló bérlemény kerülhet kialakítására az ingatlanban, teret engedve további vállalkozások üzemeltetésének. Az üzlethelyiség mûszakilag és esztétikailag kifogástalan állapotban van, frissen festett és igény szerint alakítható. Jelenlegi formájában, szociális, közösségi helyiség és ügyféltér található benne. Alaprajzunk tájékoztató jellegû, és az építéskori kialakítást tartalmazza. Az üzlethelyiség elõtt ingyenesen biztosított a közterületen való parkolás. Az ingatlan légkondicionált, egyedi elszámolást biztosító cirkó gázkazánnal és informatikai kábelezéssel szerelt. A bérleti díj 2 ezer Ft/m2 + ÁFA. A bérleti díj nem tartalmazza a rezsiköltséget.
Jó ár-érték arányú bérlemény, remek üzleti lehetõség és kitûnõ lokáció!
Szeptembertõl kiadó! A bérleményt irodánk mutatja be.
Hívjon bizalommal!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Kiadó üzlethelyiség Békés Orosháza

Kiadó üzlethelyiség Békés Orosháza

Kiadó üzlethelyiség Békés Orosháza

Kiadó üzlethelyiség Békés Orosháza

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max