ingatlan

Bemutatkozás
 
 A Célpiac Bt. 1996 óta foglalkozik ingatlanközvetítéssel, úgy érezzük, hogy elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk az ingatlanközvetítő szakma rejtelmeiről, a sikeres hirdetési szokásokról, elvárásokról. 
 
A hatékonyság érdekében felturbóztuk, mobil/tablet barát reszponzív felület, folyamatos keresőoptimalizálási fejlesztéseket kapott a portál!
Az IngatlanMax hirdetési Weboldal 2004-ben hoztuk létre, azzal a szándékkal, hogy az ingatlanközvetítőknek legyen egy megfizethető és eredményes hirdetési felületük. 
 
Mivel az ingatlanközvetítő szakma egy szolgáltatói tevékenység, ezért 2015-ben arra az elhatározásra jutottunk, hogy mint más hirdetési oldalon is volt/van erre példa magánhirdetőknek is lehetőséget biztosítunk a portálon való hirdetésre, ezzel is segítve a gyorsabb értékesítéseket. 
  •  Igény esetén folyamatos továbbtöltés közel 40 hirdetési oldalra, hiszen érdemes egy időben több helyen hirdetni:  
ingatlan-bazis.hu, alberletkiraly.hu, aprohirdetese.hu, aprohirdetesingyen.hu, azelado.hu, e-ingatlanok.com, eladjuk.net, eladoonline.hu, euroingatlanbank.hu, feszektarolo.hu, fotosingatlan.hu, gazdasági.info, hazorigo.hu, ingatlan1.hu, ingatlan-most.hu, ingatlanbudaors.com, ingatlanka.hu, ingatlanraktar.hu, ingatlanregio.hu, ingatlantanacsok.hu, ingatlantelevizio.hu, ingatlanter.hu, keglikozpont.hu, kulcshely.hu, lakandi.hu, lakasborze.com, lakhelytarolo.hu, laklista.hu, lakva.hu, otthonlista.hu, otthont-akarok.hu, profhouse.hu, promot.hu, varam.hu, vityillo.hu, webelado.hu, webingatlan.net
 
További áttöltési lehetőség meglévő oldal előfizetés esetén:amelyekre a regisztráció és befizetés visszaigazolásigazolása után el tudjuk kezdeni a betöltést:

alberlet.hu ; aprohirdetesingyen.hu ; gyorilakasok.hu ; ingatlanbazar.hu ; ingatlannet.hu;
ingatlanok.hu ; ingatlanrobot.hu ; ingatlantajolo.hu ; ingatlanzenit.hu ; ipariingatlanok.hu ; jofogas.hu ; otthonterkep.hu ; sokingatlan.com

Ezután felvesszük a kapcsolatot a fizetős oldallal és a megrendelőnk igényei szerint (hirdetésszámhoz igazodva) kiépítjük a szinkront, amelynek egyszeri költségét külön megegyezésben rögzítjük, vagy ha az előfizetés eléri az 1 évet, akkor átvállaljuk azt.

 
  • A portál kialakításánál a hirdetések betöltésekor igyekeztünk lehetőséget biztosítani a legfontosabb információk megadásához, amelyek a figyelem felkeltéshez elegendőek, amint a betölthető fényképek száma is.
Az ingatlanok leírásához bőséges helyet biztosítunk.
 
Mindezek nem helyettesítik a hirdetővel történő kapcsolatfelvételt és a személyes ingatlan megtekintést.
 
Az hirdetési portállal szemben támasztott elvárásunk:
       •  az IngatlanMax oldalaira az ország minden részéből aki ellátogat, az    
           találjon ajánlatokat, találja meg itt a keresett ingatlant
       •  az IngatlanMax oldalaira ajánlatszám korlátozás nélkül tehessék ki aű
           hirdetők az eladásra szánt megbízásaikat, ingatlanaikat. 
       •  az IngatlanMax látogatói ingyenes hírlevelet kérhetnek a fő kategóriákban
          megjelenő új ajánlatokról (a Hirdetésfigyelő szolgáltatás ingyenes)

Kérjük olvassa el a további linkeket is:
A Célpiac Bt. készséggel áll előfizető ügyfelei rendelkezésére :
hétfõtõl péntekig: 10 - 16 óráig - ingatlan@celpiac.hu
Telefon:  06-30/ 954-61-88 - Faluhelyi György
Skype név: faluhelyi

Sok sikert kíván a Célpiac Bt., valamint az
IngatlanMax

Ingatlan Max