ingatlan
Kiadó
üzlethelyiség

100 000 Ft/hó (~ 257 €/hó)
Nógrád - Ipolyvece


Építés éve 1980
Alapterület:175 m2
Szobák száma:1
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 777724
   
Kiadó - üzlethelyiség - Ipolyvece :

Ipolyvece központjában hosszútávra kiadó egy 175 m2 hasznos alapterületû üzlethelyiség.
1980-as években újjáépített tégla falazatú épület statikailag jó állapotú. Tetõszerkezete cseréppel borított. Mivel régebben presszóként mûködött, berendezése ennek megfelelõen lett kialakítva. 682 m2-es rendezett telken fekszik, a közmûvek közül a villany, víz és a csatorna van bevezetve. A meleg vizet villanybojler biztosítja. Fûtése egy nagy méretû cserépkályha és egy vízteres cserépkályha radiátoros fûtéssel. Az északi fekvésû épület fõbejárata hatalmas, 90 m3-es üzlethelyiségbe nyílik, innen egy másik, 33 m2-es tágas eladótér, konyha, amely mellett egy folyosóról férfi és nõi mellékhelyiségek, valamint egy zuhanyzó, mosdó vannak kialakítva. A tulajdonos egy lakhatásra alkalmas részt is kialakított, igény szerint irodaként is lehet használni. Több, tágas, tárolásra alkalmas helyiség áll rendelkezésre. Az épület mérete és több bejárata alkalmassá teszi akár több üzlet üzemeltetésére, vagy akár lakás kialakítására is. Várjuk kreatív vállalkozó jelentkezését, aki a kedvezõ bérleti díjat kihasználva virágzó üzletté tenné a most üresen álló épületet, ami a késõbbiek folyamán akár meg is vásárolható.
A faluban élelmiszerüzlet, sörözõ, dohánybolt, lottózó, posta, óvoda, orvosi rendelõ, gyógyszertár található. A vasútállomás és buszmegálló pár perc sétával elérhetõ.
Ipolyvece a 2-es fõúttól 5 km-re, a szlovák határ, az Ipoly folyó és a Börzsöny közvetlen közelében fekszik. Budapest 80km, Vác 40 km, Balassagyarmat 20km távolságra található. Az Ipoly–völgye természeti kincsekben bõvelkedik, növény- és állatvilágát sok egyedi, ritka és védett faj gazdagítja. Lakói szorgalmas, dolgos emberek a bogyós gyümölcstermesztés hazájának tekintik . A község életét egész évben végig követik a különbözõ kulturális, hagyományõrzõ és sport rendezvények. Ha a természet csendjére, nyugalmára, kikapcsolódásra vágyik, itt megtalálja! A településen falusi CSOK igénybe vehetõ.
Irodánk az alábbi szolgáltatásokkal segíti Önt az ingatlanvásárlásban:
- Ingyenes hitelügyintézés
- Földhivatali ügyintézés
- Jogi háttér biztosítása
- Energetikai tanúsítvány elkészítése
- Értékbecslés
- Ingyenes tanácsadás Köszönjük, hogy minket választ!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Kiadó üzlethelyiség Nógrád Ipolyvece

Kiadó üzlethelyiség Nógrád Ipolyvece

Kiadó üzlethelyiség Nógrád Ipolyvece

Kiadó üzlethelyiség Nógrád Ipolyvece

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max