ingatlan
Kiadó
társasházi lakás

330 000 Ft/hó (~ 844 €/hó)
Budapest - 13. kerület
Vizafogó – Marinapart


Építés éve 2010
Alapterület:54 m2
Szobák száma:2
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Konrád Mónika

Tel.: +36208493820
konrad.monika@miosz.hu

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 779343
   
Kiadó - társasházi lakás - Budapest 13. kerület :

A XIII.kerületben, Marina Parton, a Duna Terasz társasházban, újonnan felújított, bútorozott, világos, fiatalos 54 m2-es, N+1hálószobás, csendes lakás kiadó. A lakás világos amerikai konyhás nappalijából és a külön nyíló hálószobájából egyaránt erkély nyílik, mely a társasház belsõ udvarára néz.
A lakás gépesített teljesen új konyhával, maximálisan felszerelt kisháztartási gépekkel rendelkezik. A fürdõszoba fürdõkádas, mosógéppel ellátott, a WC külön található. A közös költség 30.000 Ft/ hó, mely tartalmazza a fûtésdíjat, a társasház takarítását, a kertgondozást és a garázs rezsidíját (3.000Ft), a további rezsi költségek elszámolása egyedi fogyasztás szerint történik. A hangulatos, kiváló elrendezésû kislakás berendezésében fiatalos életérzést tükrözi, ajánlom cégeknek, egyedülállóaknak. Olyan igényes, nem dohányzó bérlõt keresünk, aki belvároshoz közeli, Dunaparti környezetben szeretne élni. A lakásba háziállat nem hozható! A lakás azonnal költözhetõ, minimum 1 évre bérelhetõ, 1 havi bérleti díj és 2 havi kaució ellenében. A lakáshoz 1 állásos garázshely is tartozik, mely 25.000Ft+ÁFA/hó. A Duna Pláza bevásárlóközpont 400m távolságra található, de éttermek és kisboltok egyaránt biztosítják a kényelmet.
Marina parton a lakás gyönyörû környezetben található, közel a Dunához, a hajó állomáshoz, jacht kikötõhöz. A hely kiváló közlekedési ellátottsággal rendelkezik, akár autóval, akár busszal, metróval vagy hajóval szeretne közlekedni. A Váci út közelsége miatt nem csak a belváros, hanem az M0-s autópálya is gyorsan megközelíthetõ. A 3-as metró Gyöngyösi utcai metrómegállója, valamint a 15-ös, 105, 30, 30A, 34-es buszok, 14-es villamos, 950-es és 950A éjszakai járatok megállója a Duna Pláza elött található.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Kiadó társasházi lakás Budapest 13. kerület

Kiadó társasházi lakás Budapest 13. kerület

Kiadó társasházi lakás Budapest 13. kerület

Kiadó társasházi lakás Budapest 13. kerület

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max