ingatlan
Kiadó
társasházi lakás

589 500 Ft/hó (~ 1 500 €/hó)
Budapest - 12. kerület
Kútvölgy


Építés éve 1993
Alapterület:86 m2
Szobák száma:3
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Magyarné Jarcsó Edit

Tel.: +36203663860
magyarne.edit@lakascentrum.hu

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778916
   
Kiadó - társasházi lakás - Budapest 12. kerület :

Budapest 12. kerületében, Ada utcában, csodás zöld környezetben kiadóvá vált egy 86 nm-es 3 szobás most felújított luxuslakás, azonnali költözéssel. Amerikai konyhás nappalijának egyik fala teljes üvegfelület, hegyvidéki panorámával, innen egy nagy méretû teraszra jutunk ki. A gépekkel felszerelt konyhát különlegessé teszi a mosogatót, és mosogatógépet is tartalmazó konyhasziget.
Minden szobája külön nyiló, különösen csendes a lakás. Zuhanyzós fürdõszobája mellett találjuk a kézmosós külön wc-t. Ablakait motoros redõnnyel, és szúnyoghálóval szerelték fel.
Fûtése villany, NOBO panelekkel, és hûtõ-fûtõ klímával felszerelt. A lakás részben bútorozott, a két hálóban nincs berendezés, de igény szerint megoldható. Kisállat nem hozható, a dohányzás nem megengedett a lakásban.
Bérleti díja 1500 Eur/hó, 5 ezer Eur kaucióval.
Az ingatlanhoz tartozik egy önálló garázs, és egy tároló is. Megtekintése elõre egyeztetett idõpontban rugalmasan megoldható. Teljes körû ügyintézéssel állunk az eladók és a vevõk/bérlõk rendelezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat, lakásbiztosítást kínálunk. Az adásvételi szerzõdés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közremûködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Kiadó társasházi lakás Budapest 12. kerület

Kiadó társasházi lakás Budapest 12. kerület

Kiadó társasházi lakás Budapest 12. kerület

Kiadó társasházi lakás Budapest 12. kerület

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max