ingatlan
Kiadó
társasházi lakás

200 000 Ft/hó (~ 509 €/hó)
Budapest - 07. kerület
Erzsébetváros (Nagykörút


Építés éve 1900
Alapterület:50 m2
Szobák száma:2
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Roszevák Zsuzsanna

Tel.: +36308556336
r.zsuzsa@lakascentrum.hu

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 779330
   
Kiadó - társasházi lakás - Budapest 07. kerület :

Ha szereti a belváros közelségét, ajánlom figyelmébe ezt a szépen felújított lakást, mely 2 KÜLÖN NYÍLÓ SZOBÁVAL rendelkezik és március közepétõl költözhetõ!
Alacsony rezsiköltésgû otthon! Belsõ-Erzsébetvárosban, a Kazinczy utcában hosszú távra kiadó megbízható bérlõk részére egy hangulatos, 2 külön bejáratú szobával rendelkezõ, egyedi CIRKOFÛTÉSES, I. emeleti lakás. A lakás elõtti kis folyosórészen kialakítható egy PICIKE TERASZ a reggeli kávéhoz, beszélgetéshez.
A szobák nyugati tájolásúak, utcára nézõk. Az ablakos étkezõkonyha az udvar felé néz, kényelmes méretû asztallal, székekkel is berendezett.
A bérlõk rendelkezésére áll egy ablakos, zuhanyzós fürdõszoba WC-vel, ill. egy külön WC is. A lakás BÚTOROZOTT, háztartási gépekkel (mosógép, tûzhely, hûtõ, mosógép) felszerelt. Minden fogyasztás egyedileg mérhetõ, vízóra is van. Vodafone (korábban Upc) bekötve, igény esetén a bérlõk egyedi szerzõdést köthetnek a szolgáltatóval.
Közös költség: 17.500 Ft. Hangulatos, szép állapotú, rendezett, lift nélküli a társasház. A lakás központi elhelyezkedése miatt könnyen megközelíthetõ, pár perc sétával a Király utca, ill. Rákóczi út is elérhetõ. A közelben rengeteg étterem, szórakozóhely, kávézó, bevásárlási lehetõség található. Nem dohányzó, háziállat nélkül költözõ bérlõk jelentkezését várjuk. 1 havi bérleti díj, 2 havi kaució szükséges a szerzõdéskötéshez. A lakás idõpont egyeztetés után megtekinthetõ.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Kiadó társasházi lakás Budapest 07. kerület

Kiadó társasházi lakás Budapest 07. kerület

Kiadó társasházi lakás Budapest 07. kerület

Kiadó társasházi lakás Budapest 07. kerület

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max