ingatlan
Kiadó
társasházi lakás

775 000 Ft/hó (~ 1 972 €/hó)
Budapest - 07. kerület
Erzsébetváros (Nagykörút


Építés éve 1920
Alapterület:120 m2
Szobák száma:4
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Kálmán Mirtil

Tel.: +36209474700
mirtil.kalman@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 779020
   
Kiadó - társasházi lakás - Budapest 07. kerület :

Budapestre panorámás duplex kiadó. Az Andrássytól és a Körúttól is pár perc sétára található, kiváló elhelyezkedésû lakás. Számos üzlet, kisbolt, park, étterem és bár található, így minden megtalálható gyalogosan. A tömegközlekedés könnyen megközelíthetõ, így a város bármely pontjára eljuthat. Az épület felújított, mélygarázs tartozik hozzá. Vannak biztonsági kamerák és egy portás, aki mindent szemmel tart. A lakás:
A negyedik emeleten található, és egy világos elõszoba fogadja Önt, amely egy amerikai stílusú konyhába és nappaliba nyílik. Van még egy hálószoba/dolgozó és egy fürdõszoba. Az egész lakást egy több mint 50 nm-es terasz veszi körül, ahonnan párizsi kilátás nyílik keletre. Élvezze a csodálatos napfelkeltét! A második emeleten további 2 hálószoba található egy másik fürdõszobával. A lakás teljesen bútorozott, minden géppel felszerelt: mosogatógép, mosógép, hûtõszekrény, mikrohullámú sütõ. Vannak váltakozó áramú egységek is.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Kiadó társasházi lakás Budapest 07. kerület

Kiadó társasházi lakás Budapest 07. kerület

Kiadó társasházi lakás Budapest 07. kerület

Kiadó társasházi lakás Budapest 07. kerület

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max