ingatlan
Kiadó
társasházi lakás

684 250 Ft/hó (~ 1 754 €/hó)
Budapest - 06. kerület
Terézváros (Nagykörúton


Építés éve 1930
Alapterület:128 m2
Szobák száma:5+ 1 fél
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Kálmán Mirtil

Tel.: +36209474700
mirtil.kalman@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 779328
   
Kiadó - társasházi lakás - Budapest 06. kerület :

Frissen felújított, elegáns 5 szobás lakás az Oktogonnál.
Az Oktogon közvetlen vonzásában, a Teréz krt-on kínálok egy I.emeleti, 128 nm-es igényesen és teljesen felújított 5(6) szoba hallos ingatlant, amely kialakítása jellemzõen és szándékosan cégszerû vállalkozásnak alkalmas, úgyhogy magánszemélyek lakáscélú megkeresését köszönettel, de NEM kérjük!
Az ingatlant különösen ajánljuk, gyógyászati tevékenységet folytatóknak, ügyvédi irodáknak és egyéb adminisztratív tevékenységet végzõ cégeknek, vállalkozásoknak … kiemelve a rendkívüli jó megközelíthetõségét és azonnali költözhetõségét.
Az ingatlan leírása:
A lakás fõbejárata és egy másik bejárati lehetõsége is a körfolyosóról nyílik, amin keresztül egy szép tágas hall helyiségbe léphetünk, a hallból jobbra és balra helyezkednek el lakóhelyiségek.
A bejárattól jobbra indulva találunk két egymásba nyíló szobát ..... az elsõ szobából nyílik egy kis konyha, így ez a helyiség étkezõnek is használható, de ugyanebbõl a szobából egy ajtó is nyílik a körfolyosóra, úgyhogy a hall helyiségtõl esetlegesen leválasztva ez a terület (két szoba, konyha) külön is használható, de nem javasolt.
Tehát ebbõl a szobából léphetünk be a hátsó szobába, amelyhez egy takarító eszközök tárolására alkalmas, ajtóval elzárt kis beugró helyiség van. Ennek a két szobának a belsõ körfolyosóra néznek az ablakai.
A bejárattól (hall) balra indulva 3 nagy szobát találunk, amelybõl egy szoba esetleg ketté osztható. Ezeknek a szobáknak az ablakai az Aradi utca felé néznek.
Szintén a lakás baloldali felében lett kialakítva egy zuhanyozós+WC-s fürdõ és egy külön álló WC is. Az ingatlan felszereltsége:
A teljes körû felújítás alkalmával a komplett közmûhálózat cserélésre és fejlesztésre került oly módon, hogy minden szobában jelentõs számú konnektor és internet kapcsolódási pont lett elhelyezve, de ezeken felül az esetleg egészségügyi-gyógyászati funkciók kiszolgálására minden szobában vízvételezési (mosdó elhelyezés) lehetõség is rendelkezésre áll …. továbbá minden helyiség légkondicionáló berendezéssel felszerelt.
A lakás falba épített kis széffel rendelkezik, a világítást mennyezeti LED panelek és falikarok biztosítják ….. valamint minden ablaka függönnyel és sötétítõfüggönnyel ellátott.
Az ingatlan egyedi fûtését egy falon elhelyezett termosztát szabályozással, Ariston kondenzációs fali kazán és radiátorok szolgálják.
A padló parketta burkolattal és a könnyebb tisztán tarthatóság okán a "lábazati" falak 90 cm magasságig kellemes, pasztellszínû greslapokkal lettek burkolva.
A lakás egyedi mérõórákkal rendelkezik, Közös költsége: 38.000.-Ft/hó, amely nem tartalmaz lakáson belüli energia fogyasztásokat. A szokásos fogyasztási díjakról viszont nem áll rendelkezésre semmilyen aktuális adat.
A TV, Internet és telefon szolgáltatást a DIGI cég biztosítja.
Lépcsõház rendezett, kulturált (jelenleg felújítás alatt) …. a lift teljesen új.
A legjobb parkolási lehetõséget az ingatlantól nagyjából 60 méterre, az Aradi utcában található Parkolóház szolgáltatja (700.-/óra díjért).
A tömegközlekedés kifogástalan …. villamosmegálló az épülettel szemben.
Bérleti feltételek:
Csak megbízható, ellenõrizhetõ cégnek, vállalkozásnak kínáljuk!
Minimális bérleti idõszak 2 év, 2 havi kaució + elsõ havi bérleti díj elõre fizetése.
A Bérleti megállapodás (Szerzõdés) kizárólag Közjegyzõi okirattal köthetõ meg!
Bérleti díj: bruttó 1750.-Euró, vagy 680.000.- Ft/hó + rezsik.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Kiadó társasházi lakás Budapest 06. kerület

Kiadó társasházi lakás Budapest 06. kerület

Kiadó társasházi lakás Budapest 06. kerület

Kiadó társasházi lakás Budapest 06. kerület

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max