ingatlan
Kiadó
iroda / irodaház épület

200 430 Ft/hó (~ 510 €/hó)
Budapest - 19. kerület
Kispest


Alapterület:85 m2
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Major László

Tel.: +36303300101
berbeado@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 779044
   
Kiadó - iroda / irodaház épület - Budapest 19. kerület :

Kiadó irodák Budapesten Üllõi úton B kategóriás,8 emeletes, rendezet irodaházban 27-250 m2-ig.
Tömegközlekedéssel kiválóan megközelíthetõ a Shopmark és a Köki Terminál csomópontok közelsége miatt metróval, villamossal, autóbuszokkal egyaránt. Autóval érkezõk a létesítmény saját vagy a környezõ utcák ingyenes parkolóit használhatják. A területre 5 kapun keresztül lehet bejutni, melyek lehetõvé teszik akár nagy méretû jármûszerelvénnyel való bejárást is.
Az épületekben 3 teher- és 2 személylift található.
A biztonságot 24 órás portaszolgálat és kiépített kamerarendszer biztosítja.
Az irodaépület hõszigetelt,az ablakok háromrétegû üvegezésûek (hõ-, és hangszigetelésük kiváló), az épület földszintjén étterem üzemel.
A 28 nm-es alapirodák között vannak külön bejáratú, összenyitott, akár többszörösen összenyitott szobáink és néhány kisebb alapterületû iroda is található.
A hûtés-fûtés a szobákban egyedileg szabályozható, fan-coil rendszerû. Egyes helyiségekben teakonyha kialakítására is van mód. *A hirdetésben szereplõ ár egy 27 nm-es iroda bérleti díjára vonatkozik! * Iroda Bérleti díj: 6 EUR/nm/hó+ÁFA
Üzemeltetési díj 2 EUR/nm/hó+ÁFA -Az üzemeltetési szolgáltatások közé 24 órás recepció, biztonsági kamera és beléptetõ rendszer , közös területek hûtése-fûtése,takarítása és a karbantartás tartozik.
Áramfogyasztási alapdíj 550 Ft/nm/hó+ÁFA
Hûtés-Fûtés alapdíj 550 Ft/nm/hó+ÁFA Kizárólagos használatú parkoló bérletére is van lehetõség, melynek díja 10 e Ft+ ÁFA/hó. Ettõl függetlenül a rakodás idejére a lépcsõházak és a teherliftek közelében van mód biztonságos, ingyenes megállásra. Raktár ajánlat a gyártóbázis (irodaház mögötti rész) területén
Bérleti díj: 4 EUR/nm/hó+ÁFA
üzemeltetési díj 1,7 EUR/nm/hó+ÁFA
Áramfogyasztási 150 Ft alapdíj Ft/nm/hó+ÁFA e fölötti fogyasztás esetén egyedi mérõórával mért fogyasztás kerül megfizetésre.
A raktárak esetében a magasföldszintiek rakodórámpával ellátottak, az emeletieket a teherliftek szolgálják ki.
Több ipari bérlõnkhöz teherautó szállítmánnyal jön be alapanyag vagy áru, a portaszolgálat által kinyitott teherkapukon keresztül zajlik ez a forgalom.
A rakodást egy diesel targonca segíti, melyet az igénybe vevõ bérlõ képesített munkatársa kezel. 2 havi kaució ellenében azonnal költözhetõ! Minimum 1+1 évre, de inkább hosszabb távra bérelhetõ.
További információ – O63O_33OO_1O1 & O63O_75l_242O
Az adatok tájékoztató jellegûek, ajánlat tételnek nem minõsül

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Kiadó iroda / irodaház épület Budapest 19. kerület

Kiadó iroda / irodaház épület Budapest 19. kerület

Kiadó iroda / irodaház épület Budapest 19. kerület

Kiadó iroda / irodaház épület Budapest 19. kerület

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max