IngatlanMax - Országos Ingatlan AdatbázisIngenieursbureau Engel  
1071 Budapest, Bajza utca 1.  
Telefon: 06304173295 Fax:
 

Engedjék meg, hogy bemutatkozzunk:  CÉLUNK NEM ELSOSORBAN A KÖZVETÍTÉS, HANEM AZ, HOGY MEGFIZETHETŐ LAKÁSMEGOLDÁSOKAT KÍNÁLJUNK AZOKNAK AZ ÜGYFELEKNEK, AKIK BIZALMUKKAL MEGTISZTELTEK.

Kínálunk még - igény szerint - az ingatlanközvetítéshez kapcsolódó  egyéb szolgáltatásokat is. (jogi közremuködés megszervezése, hiteltanácsadás, építés, FELÚJÍTÁS, uszodatechnika...)

Tesszük mindezt azért, hogy Önnek illetve ilyen szolgáltatást igénylő kollegáinak, ismerőseinek segítségére lehessünk lassan 20 éves szakmai tapasztalatunkkal, gyakorlatunkkal és saját, valamint közel 200 társiroda adatbázisával.

 

Működési területünk elsosorban Budapest belvárosa, az 1., 2., 3., 5., 6., 7., 12., 13., 14. kerületek, lakóingatlanok illetve befektetési ingatlanok , de igény szerint a főváros bármely területén és országos szinten is felkutatjuk Tisztelt ügyfeleinknek, a számukra megfelelő ingatlant, illetve szívesen vállaljuk az eladásra szánt céges és magántulajdonban lévő ingatlanok értékesítését.

Társirodákra támaszkodva szinte az egész országra rálátásunk van, a vevőknek ingatlanokat kutatunk fel és értékesítünk, eladóinknak pedig az ország bármely részén tudunk ajánlani elkötelezett, gyakorlott kollegát. Számos internetes portálon megjelennek ingatlanaink.

Irodánk Budapest belvárosban,  a Bajza utcában található, ahol előzetes idopont-egyeztetés után várjuk tisztelt Ügyfeleinket. Szolgáltatásaink a vevők számára általában ingyenesek!

Eladási megbízások esetében 3,5%-os jutalékkal dolgozunk, - nagy értékű ingatlanoknál a jutalék-meghatározás megbeszélés tárgyát képezi, - amely természetesen csak a sikeres közvetítés után fizetendő a foglalóból. Érdeklődőinket személyesen kísérjük ki az ingatlanok megtekintésére, adataikat rögzítjük, biztosítva ezzel T. Megbízóink érdekeit.

Kérjük, vegye igénybe Ön is személyre szabott szolgáltatásainkat!

Google PageRank