ingatlan
Eladó
üzlethelyiség
170 000 000 Ft (~ 435 897 €)
Nógrád - Balassagyarmat


Építés éve 1960
Alapterület:910 m2
Szobák száma:8
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 777670
   
Eladó - üzlethelyiség - Balassagyarmat :

Rendkívül értékes kereskedelmi épületegyüttest kínálok eladásra Balassagyarmaton, közvetlenül a szlovák határ mellett!
Kereskedelmi szempontból az ingatlan kedvezõ elhelyezkedésû, frekventált helyen van, forgalmas fõútvonal mellett fekszik, nagyforgalmú híd mellett Szlovákia felé, közvetlen környezetében buszpályaudvar, több multinacionális vállalat tevékenykedik Tesco, Pepco, épülõ DM). Egy több épületegyüttesbõl álló üzlet, iroda, mûhelyek, raktárak egysége. A telek szabálytalan, 4351 m2 alapterületû, összközmûves, Gksz besorolású 50%-os beépíthetõséggel. Az épületegységek közül az utcafronti fõépület hagyományos építési módban épült az 1960-as években, szabálytalan L alakú. Jelenleg egy bejáratott bútor és barkács-áruház, valamint az egyedülálló „1. Kerékpár Múzeum” mûködik benne. A barkácsbolt falazata festett, részben csempézett, padlója szõnyegpadlóval fedett, nyílászárói egyszerû üvegezésû, nem hõszigetelt típusúak, bejárati ajtaja biztonsági zárral felszerelt, hõszigetelt mûanyag szerkezetû. Az irodák és az elõtér fûtése mennyezetre szerelt infrapanelek segítségével megoldott. A barkácsbolt ügyfélterének fûtését parapetes gázkonvektor biztosítja. Benapozása kedvezõ, elosztása átlagos, mûszaki állapota átlagos. Az épület déli részén elhelyezkedõ irodák és kerékpármúzeum nyílászárói hõszigetelt mûanyagok, ill. fa dupla gerébtokos szerkezetûek, padlóburkolata pwc, kerámia és szõnyegpadló. Az ingatlan fûtését gázkazán biztosítja radiátor hõleadókkal, de a konvektoros fûtés is használható. Elosztása, benapozása átlagos, mûszaki állapota közepes. A múzeumi épület távfelügyeleti riasztóval, a bolt kamerarendszerrel van felszerelve. A telek közepén elhelyezkedõ szabálytalan épület mûhelyeket és raktárakat foglal magában. A telek déli határán elhelyezkedõ épület jelenleg raktárként hasznosított. A mûhelyek és raktárak és a bemutatótermek fûtéssel nem rendelkeznek. Az ingatlan nettó alapterülete 910 m2. Az ingatlan önálló víz, gáz és villanyórákkal felszerelt, összközmûves.
3-5 perc sétával a városban minden megtalálható, ami a komfortos élethez szükséges: üzletek, iskolák, középiskolák, óvodák, bölcsõde, kórház, gyógyszertárak, uszoda, sport és kulturális létesítmények. Balassagyarmat , „Civitas Fortissima” - a legbátrabb város, Palócország fõvárosa, történelmi múltú város. Nógrád vármegye második legnépesebb települése (15.570 fõ), a Balassagyarmati járás székhelye és határátkelõhely Szlovákia felé az Ipoly folyó bal partján. Budapesttõl 80 km-re, 22-es fõút mellett helyezkedik el, óránként induló buszközlekedéssel.
Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklõdését, vegye fel velem a kapcsolatot, hogy elõre egyeztetett idõpontban megtekinthesse az ingatlant, akár hétvégén is! Irodánk az alábbi szolgáltatásokkal segíti Önt az ingatlanvásárlásban:
- Ingyenes hitelügyintézés
- Földhivatali ügyintézés
- Jogi háttér biztosítása
- Energetikai tanúsítvány elkészítése
- Értékbecslés
- Ingyenes tanácsadás Köszönjük, hogy minket választ!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó üzlethelyiség Nógrád Balassagyarmat

Eladó üzlethelyiség Nógrád Balassagyarmat

Eladó üzlethelyiség Nógrád Balassagyarmat

Eladó üzlethelyiség Nógrád Balassagyarmat

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max