ingatlan
Eladó
társasházi lakás
37 900 000 Ft (~ 97 179 €)
Pest - Vác
Burgundia


Alapterület:51 m2
Szobák száma:2
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 777690
   
Eladó - társasházi lakás - Vác :

Eladó Vácon, a belváros szélén, egy 51 m2-es társasházi lakás. A saját részre felújított, kétszobás ingatlan családi okok miatt vált eladóvá. Az udvarban hat lakás található.
30 m2 terület tartozik hozzá, ide gépkocsival is egyszerû a beállás, ezen kívül egy 72 m2-es telekrész is van az udvar hátsó részén, jelenleg füves, de konyhakertnek is megfelelõ.
Praktikus elosztású: étkezõs konyha, zuhanyzós fürdõszoba, , nappali látványkandallóval, hálószoba, ahol nem használt, de kéményessel ellenõriztetett, épített cserépkályha biztosítja a meleget, a gázkonvektort így be sem kell kapcsolni.
A felújítás a villany- és vízhálózat teljes cseréjére is kiterjedt, az ablakokban többrétegû üveg van. A Duna-part, Liget, belváros pár perc sétányira. Bicikli, elektromos motor, babakocsi tárolása a 9 m2-es saját tárolóban kényelmesen megoldható. A ház közös pincéjének egy része is használható.
Hívását hétvégén is fogadom, megtekintés rugalmas idõpontokban! Kedvezõ ár: 37.9 millió Ft.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó társasházi lakás Pest Vác

Eladó társasházi lakás Pest Vác

Eladó társasházi lakás Pest Vác

Eladó társasházi lakás Pest Vác

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max