ingatlan
Eladó
társasházi lakás
49 900 000 Ft (~ 127 949 €)
Pest - Vác
Belváros


Építés éve 1970
Alapterület:76 m2
Szobák száma:2
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 777610
   
Eladó - társasházi lakás - Vác :

Vác Belvárosában, a Széchenyi utcánál, de mégis csendes, nyugodt helyen élhet a városi lét kényelmével.
Kitûnõ ellátottság, a legjobb lokáció, minden fontos intézmény, bolt, közlekedési lehetõség egy karnyújtásnyira. Hozzá némi zöld, udvarhasználat (mely a ház udvara, közös tulajdon, de egyedül ebbõl a lakásból van közvetlen kijárás), két erkély, pincerész, az udvaron saját 13 m2-es tároló, mely akár mûhelyként hobbiszobaként, némi ráfordítással home-office irodaként szolgálhat.
Egyedi és vissza nem térõ lehetõség, mely valóban csak ritkán adódik. A házban három lakás és egy üzlet található. Közös költség nincs, így gazdaságosan fenntartható. Elsõ emeleti lakás, de 20 lépcsõ megtétele szükséges.
Délnyugati fekvésû, napos, két egymásból nyíló szoba, mely méreténél fogva külön nyílóvá tehetõ, fürdõszoba toalettel, külön konyha, elõszoba és kamra beosztású. A kamra helyén régen mellékhelyiség volt, mely igény esetén megoldás lehet a fürdõ és a toalett elkülönítésére. Az ablakok és a külsõ nyílászárók, bejárati ajtók korszerû mûanyagra lettek cserélve pár éve, a belsõ ajtók a ház eredeti stílusát és a boldog békeidõket idézik. Fûtése gáz cirkóval, radiátorokkal megoldott, a meleg víz villany bojlerral. 3x32 amper, mely lehetõvé teszi villanyfûtés használatát is. A konyhához és az egyik szobához tartozik erkély, a konyhabútor gépekkel a lakás tartozéka.
Erkélyén kávézva, átadhatjuk magunkat a nyugodt kikapcsolódásnak, vagy alkotó munkának. Ideális és kényelmes lakhely egyedülállóknak, pároknak vagy gyermekes családnak, tökéletes választás irodának, magánrendelõnek vagy egyéb vállalkozási tevékenységre.
Gyors költözéssel birtokba vehetõ, rugalmasan megtekinthetõ, elõzetes egyeztetéssel akár hétvégén vagy esti órákban is.
Kedvezõ ár: 49.9 M Ft Amiben még segíteni tudunk:
-ha a vásárláshoz még el kell adnia ingatlanát
-energetikai tanúsítvány készítése 72 órán belül
-ingyenes hitelügyintézés
-jogi háttér
-földhivatali ügyintézés
-ajánlatok küldése e-mailben országos adatbázisból
-értékbecslés, eladás elõtt szakszerû értékmeghatározás Fenti szolgáltatások nem csak szerzõdött ügyfeleink számára elérhetõek! Köszönjük ha minket választ!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó társasházi lakás Pest Vác

Eladó társasházi lakás Pest Vác

Eladó társasházi lakás Pest Vác

Eladó társasházi lakás Pest Vác

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max