ingatlan
Eladó
társasházi lakás
41 490 000 Ft (~ 106 385 €)
Pest - Vác
Deákvár


Építés éve 1977
Alapterület:53 m2
Szobák száma:2
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 777606
   
Eladó - társasházi lakás - Vác :

Eladó téglalakás Deákváron! Deákvár egyik legkedveltebb, zölddel körülvett csendes részén eladó, egy 53 m2-es, nagy erkélyes, 3. emeleti, egyedi kialakítású téglalakás. Az ingatlan szépen karbantartott, világos, kellemes enteriõrrel rendelkezik és egy 5,6 m2-es erkély tartozik hozzá, melyrõl a parkra és a környezõ fák lombjaira láthatunk. A tulajdonosok a költözéskor teljesen felújították, így a villanyvezetékek, a nyílászárók és a burkolatok cseréjére, a belsõ terek átalakítására, tágasabbá és praktikusabbá tételére is sor került.
Ezzel az erkély felõli részen egy majdnem 30 m2-es egybenyitott teret kaptak, ahol a nappalit és az étkezõ részt, valamint a konyhát alakították ki. Így akár nagyobb létszámú vendég fogadására, ünnepeken, családi ebédek alkalmával is megfelelõ férõhelyet tudunk biztosítani.
Az élelmiszerek tárolására a konyhai részhez egy kis, külön nyitható kamra tartozik. Az ide készíttetett, praktikus konyhabútor és a hozzátartozó beépített elemek is a vételár részét képezik, illetve a hálószobába készült gardróbszekrény is a lakásban marad. De a többi bútorzat nagyobb részére is igényt tarthat az új tulajdonos. A fürdõbe sarokkád került, a melegvízellátásról villanybojler, a fûtésrõl gázkonvektor gondoskodik. A társasház tiszta és rendezett, jó szomszédokkal. A lakáshoz egy csaknem 10 m2-es jól szellõzõ külön tároló tartozik, ami kamra funkcióra is kiválóan alkalmas.
Az ingatlan közvetlen környezetében van posta, piac, bevásárlási lehetõségek, óvoda, iskola, orvosi rendelõ, fogászat, gyógyszertár és szintén néhány percre a buszmegálló. Vác belvárosa és a vasútállomás gyalogosan 10-15 pernyire található. Budapest a gyorsforgalmi úton kb. fél óra alatt elérhetõ. A Nyugati pályaudvarra a zónázó vonattal 26 perc alatt beérhetünk. A parkolás az utcán ingyenes, de garázs is kedvezõ áron bérelhetõ a közelben. Hétvégi megtekintés is lehetséges, elõre egyeztetett idõpontban. Irodánk az alábbi szolgáltatásokkal segíti Ügyfeleit: - Hiteltanácsadás
- Földhivatali ügyintézés
- Jogi háttér biztosítása
- Energetikai tanúsítvány elkészítése
- Értékfelmérés, értékbecslés
- Ingatlanokkal kapcsolatos ingyenes tanácsadás
- Bérbeadással, szerzõdésekkel kapcsolatos ügyintézés Köszönjük, hogy minket választ!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó társasházi lakás Pest Vác

Eladó társasházi lakás Pest Vác

Eladó társasházi lakás Pest Vác

Eladó társasházi lakás Pest Vác

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max