ingatlan
Eladó
társasházi lakás
70 000 000 Ft (~ 179 028 €)
Pest - Vác
Belváros


Építés éve 1965
Alapterület:90 m2
Szobák száma:3
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 777590
   
Eladó - társasházi lakás - Vác :

Eladásra kínálok Vácon, a belváros szívébena Széchenyi utcában 3 emeletes társasház 2. emeletén egy 90 m2-es, felújított lakást.
A társasház a 60-70-es években épült téglából. Az ingatlanban elõtér, fürdõszoba káddal, külön toalett, konyha, kamra, tágas nappali és két világos szoba található. A lakás melegérõl gázkonvektorok gondoskodnak.
Közös költség 21 ezer Ft, mely tartalmazza a vízfogyasztást. Az ingatlantól pár perc sétára minden megtalálható: buszpályaudvar, vasútállomás, posta, iskolák, gyógyszertár, élelmiszerüzletek.
A Duna-part tíz perc sétával elérhetõ. A belvároshoz tartozó Duna-parti szakasz sétánya egy városnézõ sétába könnyen beilleszthetõ. A biciklizni, kirándulni vágyok számára a környék lehetõségek tárházát biztosítja. Ha szeretne a belváros szívében élni, a Dunához közel lakni, ez az ingatlan alkalmas lehet ön és családja számára. Az ingatlan két helyrajzi számon szerepel akár két lakássá is átakítható. Az ingatlan tehermentes, befektetés céljára is alkalmas.
Irányár: 70 millió Ft. Hitelügyintézésben, CSOK-ban, energetikában, teljes körû jogi ügyintézésben állok rendelkezésére.
Remélem, elégedett lesz szolgáltatásainkkal és Önt is visszatérõ ügyfeleink közt üdvözölhetjük!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó társasházi lakás Pest Vác

Eladó társasházi lakás Pest Vác

Eladó társasházi lakás Pest Vác

Eladó társasházi lakás Pest Vác

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max