ingatlan
Eladó
társasházi lakás
27 900 000 Ft (~ 71 538 €)
Pest - Vác
Alsóváros


Alapterület:57 m2
Szobák száma:2
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 777545
   
Eladó - társasházi lakás - Vác :

Vácon Alsóvárosi részén kínálunk eladásra egy két szoba, étkezõs, erkélyes lakást. A körbekerített közös udvarban a tulajdonosoknak lehetõsége van autóik biztonságos elhelyezésére. A pinceszinten saját nagyméretû, zárható tárolója van a lakásnak. Az elõtérben beépített gardrób található. Kitûnõ elrendezésû lakás: két külön nyíló, nyugati fekvésû szoba, konyha, étkezõ, fürdõszoba, mellékhelyiség és kamra. A szobák természetes megvilágítása nagyon kellemes hangulatot teremt. A felújításkor az összes nyílászáró cseréje megtörtént, redõnyös hõszigetelt mûanyag ablakokra. A melegvizet villanybojler állítja elõ. A nyári kellemes belsõ hõmérsékletrõl klíma gondoskodik. A kisebb méretû szobából nyílik az erkély. A konyha modern bútorral és gépekkel felszerelve várja új tulajdonosát. Mellette külön helyiség szolgál étkezõként.
A használt CSOK városi településeken év végéig még elérhetõ, így spórolási lehetõséget kínál a családoknak, olcsó CSOK hitel és illetékmentes vásárlás opciójával.
A közelben van busz és vasútállomás, Budapest 25 perc alatt elérhetõ. A környéken pár perc sétával elérhetõ bölcsõde, óvoda, iskola, orvosi rendelõ, gyógyszertár, bevásárlási lehetõségek, fodrászat, kozmetika.
Kedvezõ ár: 27,9 M Amiben még segíteni tudunk:
-ha a vásárláshoz még el kell adnia ingatlanát
-energetikai tanúsítvány készítése 72 órán belül
-ingyenes hitelügyintézés
-jogi háttér
-földhivatali ügyintézés
-ajánlatok küldése e-mailben országos adatbázisból
-értékbecslés, eladás elõtt szakszerû értékmeghatározás Fenti szolgáltatások nem csak szerzõdött ügyfeleink számára elérhetõek! Köszönjük ha minket választ!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó társasházi lakás Pest Vác

Eladó társasházi lakás Pest Vác

Eladó társasházi lakás Pest Vác

Eladó társasházi lakás Pest Vác

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max