ingatlan
Eladó
társasházi lakás
25 000 000 Ft (~ 63 613 €)
Komárom-Esztergom - Tata
Tóváros


Alapterület:43 m2
Szobák száma:1
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778474
   
Eladó - társasházi lakás - Tata :

El tudja képzelni milyen az ország legszebb városának a központjában élni egy kedves kis lakásban, saját kerttel, autóbeállóval, tárolóval, melynek a fenntartási költsége is alacsony és praktikus elosztásának köszönhetõen, kis mérete ellenére is nagyon jól kihasználható, kényelmesen élhetõ?
Legtöbb embernek ez az utca csak egy fantasztikus hétvégi kiránduló útvonalának az apró részlete, Önnek lehet az új állandó lakcíme!
Tata, természeti adottságinak köszönhetõen országunk egyik legszebb városa. Leghíresebb látványosságai a Tatai vár és az Öreg-tó, melyek az ingatlantól röpke 3 perc sétára találhatóak!
Egészségügyi-, oktatási-, közbiztonsági intézmények, szupermarketek, buszvégállomás, bankok mind elérhetõk gyalogosan 5-10 percen belül!
Az ingatlan tégla építésû, szigetelt, ablakai redõnnyel felszereltek. A födém betonból készült, a tetõ cserép borítást kapott.
Otthon melegét egy kombi kondenzációs gázkazán biztosítja, mely egyben a meleg víz ellátásról is gondoskodik. Másodlagos fûtési lehetõség egy fatüzelésû cserépkályha.
Rezsiköltség rendkívül alacsony.
A lakáshoz egy saját garázs és tároló tartozik!
A vadregényes, hangulatos saját kerthelyiség kerítéssel leválasztott a társasház közös használatú udvarától.
A lakás elosztása praktikus, kis mérete ellenére is kapott helyet egy jól kihasználható elõtér-, közlekedõ-, konyha-, kamra-, kádas fürdõ-, toalett-, hálószoba helyiség.
Érdemes megtekinteni személyesen! Nem mindennapi lehetõség a tatai ingatlanpiacon!
KláraFeel-Ing

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó társasházi lakás Komárom-Esztergom Tata

Eladó társasházi lakás Komárom-Esztergom Tata

Eladó társasházi lakás Komárom-Esztergom Tata

Eladó társasházi lakás Komárom-Esztergom Tata

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max