ingatlan
Eladó
társasházi lakás
35 114 500 Ft (~ 89 350 €)
Békés - Orosháza
Gyopárosfürdő


Építés éve 2023
Alapterület:70 m2
Szobák száma:3
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778564
   
Eladó - társasházi lakás - Orosháza :

Megkezdtük, már épülõ és hamarosan 2023. I. negyedévben birtokbavehetõ új építésû lakások értékesítését Orosháza-Gyopárosfürdõn!
Álomotthon már 25 M Ft listaártól! A hirdetésben szereplõ ár a FÖLDSZINTI 1-es lakásra vonatkozik (70,95 négyzetméter), amelyben egy nappali és 2 háló kapott helyet, hasznos alapterülete 46.09 négyzetméter, a terasz 24,05 négyzetméteres. A lakás kulcskész állapotban kerül átadásra (konyha nélkül) és 7 ezer Ft/m2 árú burkolatot tartalmaz. Az ingatlanhoz önálló gépkocsibeálló tartozik. A lakás helyiségei:
terasz: 24,05 m2
fürdõ: 3,2 m2
WC: 1,44 m2
közlekedõ:4,10 m2
nappali: 17,75 m2
konyha: 3,69 m2
háló1: 8,01 m2
háló2: 8,7 m2 A modern, tágas, napfényes, nagy teraszos családi otthonok Orosháza belterületén, Gyopárosfürdõ városrészben találhatók, a fürdõ wellness komplexumtól pár lépésnyire, mégis elérhetõ közelségre a belvárostól. Az ingatlan ideális választás nyugalmat kedvelõ idõsebbeknek, fiatalos családosoknak és befektetési céllal kiadási, üzemeltetési lehetõséget keresõknek egyaránt. A négylakásos önálló társasházi komplexum két épületegyüttesbõl áll, amelyet egyik oldalról a Kárász utca, a másik oldalról a méltán híres Napsugár utca határol.
A komplexumban kialakításra került két földszinti, nagy teraszos kertkapcsolatos, nagyobb alapterületû és két emeleti, nagy erkélyes, tágas lakás. A lakások modern funkcionalitást kaptak, amelyben amerikai konyhás nappali-étkezõ és közlekedõ folyosóról nyíló háló, fürdõ és különálló WC található. Az erkélyek és teraszok a nappaliból nyílnak. A földszinti lakások két hálóval rendelkeznek.
A társasházhoz 6 osztatlan közös tulajdonban lévõ gépkocsibeálló épül.
Az otthonok melegét az alacsony fenntartási költségû és korszerû padlófûtésrendszer biztosítja, így nem kerültek radiátorok kialakításra még több tágas teret hagyva a lakberendezésnek. A rezsi további csökkentéséhez hozzájárul a legmodernebb építészeti technológia (minõségi alapanyagok, megfelelõ szigetelés, Porotherm 30 klíma tégla stb.) és a beruházó komoly szakmai háttere.
Az elérhetõ lakásokról, azok mûszaki tartalmáról, a fizetési ütemezéssel kapcsolatban, valamint egyedi hitelkonstrukció összeállításában keressék ingatlanirodánkat bizalommal!
Dokumentációk megtekinthetõk az irodában! Az érdeklõdõknek biztosítunk helyszíni bejárást!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó társasházi lakás Békés Orosháza

Eladó társasházi lakás Békés Orosháza

Eladó társasházi lakás Békés Orosháza

Eladó társasházi lakás Békés Orosháza

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max