ingatlan
Eladó
társasházi lakás
25 500 000 Ft (~ 65 385 €)
Békés - Orosháza
Belváros


Építés éve 2007
Alapterület:68 m2
Szobák száma:2
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778469
   
Eladó - társasházi lakás - Orosháza :

Orosháza egyik csendes belvárosi egyirányú utcájában kínálunk eladásra egy 2007-ben Ytong-ból épült, rendezett és jól karbantartott társasházban lévõ ELSÕ emeleti ERKÉLYES 68 négyzetméteres lakást GARÁZZSAL együtt. Az elsõ emelteti lakás ajtaja egy saját használatú lépcsõházból és elõszobából nyílik, amely biztosítja a privát szférát és szeparáltságot. 18 négyzetméteres garázs tágas, benne vizes kiállás van és plusz tárolási lehetõség az autón kívül. A garázson keresztül bejuthatunk az elõszobába, így kényelmesen érhetünk haza az lakásba.
Az tetõtéri lakásban egy amerikai konyhás nappali-étkezõ és egy háló kapott helyet, amely igény esetén tovább alakítható. A haló, mivel két nyílászáró van benne, mindkét oldalon, leválasztható akár két egyforma nagyságú hálónak, gyerekszobának, gardróbnak. A fürdõben kapott helyet a gázkazán, a komfortérzetrõl padlófûtésrendszer és klíma gondoskodik.
Az ingatlan vételára tartalmazza a konyhát és a beépített bútorzatot.
Nagyon jó vétel! CSOK és hitelképes ingatlan, kérje személyre szabott, ingyenes kalkulációját irodánkban! A CSOK dec.31-ig jelenlegi formájában még igényelhetõ, ne szalassza el a lehetõséget a 4% vagyonátruházási illeték kinullázására és a támogatás igénylésére! Várjuk érdeklõdését!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó társasházi lakás Békés Orosháza

Eladó társasházi lakás Békés Orosháza

Eladó társasházi lakás Békés Orosháza

Eladó társasházi lakás Békés Orosháza

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max