ingatlan
Eladó
társasházi lakás
100 000 000 Ft (~ 254 453 €)
Pest - Fót
Belváros


Építés éve 2005
Alapterület:140 m2
Szobák száma:3
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 777576
   
Eladó - társasházi lakás - Fót :

Eladó Fót belterületén egy befejezés elõtt álló lakás. Eladó egy 140 nm-es, erkélyes, amerikai konyhás nappali-étkezõ +2szobás lakás ahol CSOK és kedvezményes hitelek igénybe vehetõk. A telek 1900 m2, közös használatú, több autóbeálló is kialakításra került. A lakást 3 szobásra tervezték, de ez igény szerint még alakítható. Délnyugati tájolásának köszönhetõen rendkívül világos, körbenapozott. A társasház közös területének egy része burkolt és autóbeállási lehetõséget biztosít, a telek hátsó része, füves, növényekkel beültetve, parkosított állapotban kerül átadásra.
Az utca aszfaltozott útburkolattal rendelkezik.
Infrastruktúra szempontjából kiváló elhelyezkedésû ingatlan, mivel gyalogosan néhány perc alatt elérhetõ tömegközlekedés, bevásárlási lehetõségek, iskola, óvoda és bölcsõde. Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklõdését, várom hívását.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó társasházi lakás Pest Fót

Eladó társasházi lakás Pest Fót

Eladó társasházi lakás Pest Fót

Eladó társasházi lakás Pest Fót

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max