ingatlan
Eladó
társasházi lakás
79 800 000 Ft (~ 203 571 €)
Budapest - 14. kerület
Istvánmező


Építés éve 1943
Alapterület:92 m2
Szobák száma:3+ 1 fél
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Gortvai Klaudia

Tel.: +36309521401
gortvai.klaudia@lakascentrum.hu

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778654
   
Eladó - társasházi lakás - Budapest 14. kerület :

Kivételes lehetõségû ingatlan!
Akár lakásnak, akár irodának/rendelõnek, akár
airbnb-re is tökéletes lehet ! XIV. kerület legkedveltebb részén Istvánmezõn, a diplomata negyedben, közel a Városligethez az õsfás Abonyi utcában kínálunk eladásra egy magasföldszinti 92nm-es 2 + 1 1/2 szoba + hallos lakást. Az ingatlan felújításra szorul, ám ennek köszönhetõen s a lakás tökéletes elosztásának remek lehetõség adódik egy igazi értéknövelõ átalakításra. A lakás a Dózsa György út közelében helyezkedik el, a Városligettõl és a Keleti Pályaudvartól is sétatávolságra, így kiváló infrastruktúrával rendelkezik. Közelben megtalálható bölcsõde, óvoda, iskola, egyetem, középiskolák, posta, orvosi rendelõ, gyógyszertár és rengeteg vásárlási, és kikapcsolódási lehetõség. A lakáshoz tartozik egy zárt udvari beálló egy kocsi részére!!! A parkolás,utcán, közterületen tulajdonosnak díjmentes!
A lakás közös költsége 25. e Ft.-/hó, amely tartalmazza a felújítást képezõ alapot is. A lakóingatlan per, teher, igénymentes, azonnal birtokba vehetõ!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó társasházi lakás Budapest 14. kerület

Eladó társasházi lakás Budapest 14. kerület

Eladó társasházi lakás Budapest 14. kerület

Eladó társasházi lakás Budapest 14. kerület

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max