ingatlan
Eladó
társasházi lakás
73 800 000 Ft (~ 190 206 €)
Budapest - 13. kerület
Vizafogó – Marinapart


Építés éve 2008
Alapterület:40 m2
Szobák száma:1+ 1 fél
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Konrád Mónika

Tel.: +36208493820
konrad.monika@miosz.hu

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 779305
   
Eladó - társasházi lakás - Budapest 13. kerület :

Eladó a Prestige Towers lakóparkban egy 40nm alapterületû luxuslakás. A lakás frissen felújított keleti és nyugati tájolású, erkéllyel (14nm) és füvesített nagy terasszal (34nm) részben Dunai panorámával rendelkezik. Szép tágas légteret a nappali (24nm) és az amerikai konyha biztosítja, melybõl külön gardrób nyílik. (Amennyiben szeretné a teret tovább bõvíteni, a gardrób megszüntethetõ.)
A hálószoba leválasztható a nappalitól, jelenleg hálófülkeként funkcionál.
A fürdõszoba és WC egy helyiségben található, mely az elõszobából nyílik. Az épületben 0-24 órás recepció mûködik, valamint wellness és fitnesz rész, belsõ kertben nyitott medence üzemel. A lakás nagyon jó elosztású, kellemes otthon lehet egyedülálló, vagy fiatal párok számára, de akár befektetési célra is egyaránt! Marina parton a lakás gyönyörû helyen található, közel a Dunához, a hajó állomáshoz. Jacht kikötõben tudja hajóját tárolni, így minden kényelmi szempontnak megfelel a környék. A Duna Pláza bevásárlóközpont 400m távolságra van, de éttermek és kisboltok egyaránt biztosítják a kényelmet. A Marina Part elhelyezkedésébõl adódóan kiváló közlekedési ellátottsággal rendelkezik, akár autóval, akár busszal, metróval vagy hajóval indulna útnak. A Váci út 400 méterre van, ahonnan nem csak a belváros, hanem az M0-ás autópálya is gyorsan megközelíthetõ. A 3-as metró Gyöngyösi utcai metrómegállója, valamint a 15-ös, 105-ös buszok, 950-es és 950A éjszakai járatok megállója a Duna Pláza elött található.
A lakóépülettõl pár lépésre kijelölt kerékpárút halad, amennyiben kerékpárt választaná közlekedési eszköznek.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó társasházi lakás Budapest 13. kerület

Eladó társasházi lakás Budapest 13. kerület

Eladó társasházi lakás Budapest 13. kerület

Eladó társasházi lakás Budapest 13. kerület

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max