ingatlan
Eladó
társasházi lakás
60 000 000 Ft (~ 152 672 €)
Budapest - 13. kerület
Vizafogó – Marinapart


Építés éve 2008
Alapterület:32 m2
Szobák száma:1
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Konrád Mónika

Tel.: +36208493820
konrad.monika@miosz.hu

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 779190
   
Eladó - társasházi lakás - Budapest 13. kerület :

Marina parton örökpanorámás garzonlakás eladó a Prestige Towers lakóparkban. A lakás 32 nm, egy légterû nappalival és amerikai konyhával, DNY-i tájolású szép, világos otthon. A fürdõszoba és WC egy helyiségben található, hidromasszázs kád biztosítja a feltöltõdést.
A lakásban lévõ bútorokat igény esetén az ár tartalmazza! Az épületben 24 órás recepció és biztonsági szolgálat mûködik. A háznak saját wellness részlege van, amely 3 szaunakamrából (finn, infra és gõzkamra), fitnessterembõl, valamint zárt udvaron egy kültéri nyitott medencébõl áll. A wellness 0-24 órában használható, használati díját a közös költség tartalmazza! A lakáshoz teremgarázshely megvásárolható 6 millió forintért, valamint egy 3 nm-es tároló 2,8 millió forintért, amelyek vételárát a lakás ára nem tartalmazza. A lakás a Marina part gyönyörû részén található, közel a Dunához. A lakást fiataloknak, befektetõknek egyaránt ajánlom!
A környéken éttermek és bevásárlási helyek adottak, a Duna Pláza bevásárlóközpont 400 méter távolságra található. A Marina Part elhelyezkedésébõl adódóan kiváló közlekedési ellátottsággal rendelkezik, akár autóval, akár busszal, metróval, hajóval vagy indulna útnak. A Váci út 400 méterre van, ahonnan nem csak a belváros, hanem az M0-ás autópálya is gyorsan megközelíthetõ. A 3-as metró Gyöngyösi utcai metrómegállója, valamint a 15-ös, 105-ös buszok, 950-es és 950A éjszakai járatok megállója a Duna Pláza elött található.
A lakóépülettõl pár lépésre kijelölt kerékpárút halad, de D11-es hajójárat is a lakástól pár lépésre van.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó társasházi lakás Budapest 13. kerület

Eladó társasházi lakás Budapest 13. kerület

Eladó társasházi lakás Budapest 13. kerület

Eladó társasházi lakás Budapest 13. kerület

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max