ingatlan
Eladó
társasházi lakás
35 900 000 Ft (~ 93 005 €)
Budapest - 13. kerület
Angyalföld


Építés éve 1944
Alapterület:39 m2
Szobák száma:1+ 1 fél
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778836
   
Eladó - társasházi lakás - Budapest 13. kerület :

Eladó világos, 1+1 félszobássá alakított, jó állapotú, MIKA cirkó (parapetes gázkazán) fûtéssel rendelkezõ lakás a Göncz Árpád városközponttól pár lépésre. Az ingatlan egy felújított és szigetelt külsõ homlokzatú, 30 lakásos, téglaépületben helyezkedik el.
A társasház zöld udvarán a tulajdonosok számára gépépkocsi beállási lehetõség biztosított. A lakás nappalija a fákkal tarkított Gömb utcára néz. A hálószoba és a konyha ablaka is egy világos lichthofra nyílik.
Újszerû mûanyag ablakok és újszerû bejárati ajtó biztosítja a kiváló szigetelést. A használati meleg víz ellátását egy villanybojler végzi. A belmagasság 285 cm. Az ingatlan tehermentes, egy tulajdonosa van. Tulajdoni lap szerint is 39 négyzetméter. Elõre egyeztetett idõpontban tekinthetõ meg, akár hétvégén is. A fényképnézegetõben a képek a jobb alsó sarokban elhelyezett négyzetszerû ikonra kattintva tovább nagyíthatóak.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó társasházi lakás Budapest 13. kerület

Eladó társasházi lakás Budapest 13. kerület

Eladó társasházi lakás Budapest 13. kerület

Eladó társasházi lakás Budapest 13. kerület

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max