ingatlan
Eladó
társasházi lakás
79 900 000 Ft (~ 204 872 €)
Budapest - 13. kerület
Újlipótváros


Építés éve 2004
Alapterület:57 m2
Szobák száma:2
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778835
   
Eladó - társasházi lakás - Budapest 13. kerület :

Eladó a méltán közkedvelt, 2004-ben átadott Kleopátra Ház elsõ emeletén, egy 2 szobás, saját 37 négyzetméteres kerttel rendelkezõ lakás az Újlipótváros szívében. A Kleopátra Ház 2003-ban elnyerte a legjobb ingatlan projektnek járó díjat, melyet a tervrajzok színvonala, az épület elhelyezkedése, az anyagminõség és különösképpen a külsõ-belsõ megjelenés alapján ítéltek oda. Az ingatlan a Szent István park és a vendéglátó egységekkel és üzletekkel tarkított nevezetes Pozsonyi út közvetlen közelében helyezkedik el, séta távolságra a Dunától, a Margitszigettõl a Lehel Piactól és Westend City Centertõl. A lakás hasznos alapterülete 48,07 m2 az erkély 3,1 m2 és a kert 37,14 m2, a tulajdoni lapon 57 m2 ( hasznos alapterület + az erkély fele + a kert 1/5-e), tehermentes és rövid határidõvel birtokba vehetõ. Az ingatlan nyugati tájolásának köszönhetõen szép, világos. Minõségi, fából készült hõszigetelõ nyílászárói teszik még hangulatosabbá. Az árnyékolásról alumínium redõnyök gondoskodnak.
Az amerikai konyhás nappaliból léphetünk ki a lakás önálló kertjébe, ami növényekkel és kerítéssel is elhatárolt az épület gyönyörû lakókertjétõl. Egy napernyõ felszerelésével teljesen intim kertté varázsolható.
A gépesített konyhabútor az ár részét képezi.
A hálószoba hangulatos sarokablaka is a kert felé, illetve az Ipoly utcára tekint. A lakás kiváló lokációjának, és a remek infrastruktúrának köszönhetõen kényelmes otthont ígér új tulajdonosának, illetve könnyedén magas bérleti díjon kiadható. Az épületben garázs vásárolható, illetve bérelhetõ. A közös költség 23 e Ft/hó, ami tartalmazza a 24 órás biztonsági szolgálat díját, illetve a közös lakókert gondozását is. Az ingatlan minden fogyasztása egyedileg mérhetõ. Az ingatlan elõre egyeztetett idõpontban tekinthetõ meg.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó társasházi lakás Budapest 13. kerület

Eladó társasházi lakás Budapest 13. kerület

Eladó társasházi lakás Budapest 13. kerület

Eladó társasházi lakás Budapest 13. kerület

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max