ingatlan
Eladó
társasházi lakás
64 000 000 Ft (~ 162 850 €)
Budapest - 13. kerület
Angyalföld


Építés éve 2020
Alapterület:46 m2
Szobák száma:2
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778196
   
Eladó - társasházi lakás - Budapest 13. kerület :

XIII. Röppentyû és Frangepán utca sarkán újonnan megépült, 324 lakásos társasházban eladó 46 nm-es 2 szobás lakás 15 nm-es tágas terasszal. A lakás a ház elsõ emeletén helyezkedik el, de a belsõ udvarral azonos szinten. A lakáshoz tartozó nagyméretû terasz szép, csöndes, parkosított területre néz, így a nyugodt pihenés biztosított. Belsõ kialakítása rendkívül praktikus , így az amerikai konyhás nappalitól a hálószoba, a fürdõ és a wc jól elkülönített. A vételár 27% ÁFA-t tartalmaz, ezért céges vásárlás esetén a fordított ÁFA-s konstrukció megoldható.
Mind autóval, mind pedig tömegközlekedéssel, néhány perc alatt hazaérhetünk a városközpontból. Az M3-as metró Árpád hídi megállója 950, a Forgách utcai megállója mindössze 850 méterre található. Az 1-es, 14-es villamos megállója 650 méterre, a 115-ös, 120-as, 32-es buszok pár száz méterre helyezkednek el. A lakóparktól gyalogos távolságra megtalálható minden, amire szükségünk lehet. Éttermek, bevásárlóközpont, sportlétesítmények, iskolák, óvodák és gyógyszertár.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó társasházi lakás Budapest 13. kerület

Eladó társasházi lakás Budapest 13. kerület

Eladó társasházi lakás Budapest 13. kerület

Eladó társasházi lakás Budapest 13. kerület

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max