ingatlan
Eladó
társasházi lakás
65 000 000 Ft (~ 166 240 €)
Budapest - 12. kerület
Zugliget


Építés éve 1973
Alapterület:55 m2
Szobák száma:2
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Farantai Márta

Tel.: +36306659609
fmingatlan15@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 779048
   
Eladó - társasházi lakás - Budapest 12. kerület :

Önálló garázs, budapesti panoráma, azonnal birtokba vehetõ! 12. kerületben Árnyas úton eladó egy tégla építésû, részben felújított 55.3 nm-es, 2 egész szobás, étkezõ konyhás, cirkó fûtéses, tágas, világos, csendes társasházi lakás, melyhez tartozik 5.4 nm-es lodzsa, kamra, 5 nm-es száraz pince, önálló GARÁZS, és budapesti PANORÁMA. Tehermentes, azonnal birtokba vehetõ. 11 db lakásból (minden lakáshoz pince tároló), és 3 db külön helyrajzi számmal rendelkezõ garázsból áll a társasház, és saját nagy, 1233 nm zöld körbekerített parkja van, mely kellemes hely lehet az egész családnak pihenésre, kikapcsolódásra. 1973-ban épült. A 14 nm-es utcára nyíló, jelenleg két ajtós, felújítandó GARÁZS külön is értékesíthetõ, azonban most, a lakáshoz 5 M forintért megvásárolható. A lakásban a nyílászárók cseréje megtörtént, hõszigetelt mûanyag nyílászárók lettek beépítve, redõny mindenhol, és emelt szintû védelemmel ellátott bejárati ajtón át juthatunk be a lakásba. A fürdõ tágas, elhelyezhetõ a mosógép, szárítógép. A mosdó külön helyiségben van. Közlekedõben, és a hálóban beépített szekrény, a közlekedõben kamra is van. A szobák parkettával, a többi helyiség járólappal burkoltak. A konyha felújítandó. Az intim lodzsán úgy napozhat, kávézhat, hogy garantáltan nem fogja senki látni, mit fogyaszt el éppen, mialatt a városi panorámában, vagy a napfelkeltében gyönyörködik. A háló szintén keleti tájolású.
A konyha ablakából viszont a Tündér-szikla, hegyi panoráma, és a naplemente varázsa élvezhetõ étkezés közben, ez az oldal déli tájolású. Az északi oldalt szomszéd lakás ”védi”. Felettünk lakás nincs, viszont a tetõ (melynek a szigetelése tökéletes, új szigetelést kapott nemrég) pár lépcsõvel elérhetõ. Eddig csak a tulajdonosunk járt fel a tetõteraszra napozni, teregetni, és élvezni a FULL PANORÁMÁT. Szép idõben a városi panoráma, a Libegõ, a Jánoshegyi kilátó, és zöld, zöld, és zöld ameddig a szem ellát, de a felhõk fedte város is különleges látvány. A panoráma fotók mindegyikét a tulajdonos készítette. Közös költség 28 650.- Ft (19 250.- fekújítási alap, 8 000.- üzemeltetés. 700.- szemét, kert gondozás átalány évi 28 000.- bttó) Kiváló infrastruktúra, minden a közelben, ami a napi életvitelhez szükséges: bölcsi, ovi, iskolák sétányira. A buszmegálló 4 perc séta, az állatbarát Budagyöngye bevásárlóközpont 9 perc busszal, körzeti orvos, és patika 9 perc séta, 1 perc autóval. Késõi órákig nyitva tartó CBA a közelben. Libegõ sétával 10 perc alatt elérhetõ. Közlekedés:
Széll Kálmán térrõl: 22A (5 percenként jár), .....busz 12-16 perc
Széll Kálmán térrõl: autóval 7-16 perc Hívjon most!
További információkkal állok rendelkezésére hétvégén is!
Visszahívom, ha hívását épp nem tudom fogadni. ..... - .....

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó társasházi lakás Budapest 12. kerület

Eladó társasházi lakás Budapest 12. kerület

Eladó társasházi lakás Budapest 12. kerület

Eladó társasházi lakás Budapest 12. kerület

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max