ingatlan
Eladó
társasházi lakás
63 900 000 Ft (~ 163 010 €)
Budapest - 12. kerület
Zugliget


Építés éve 1971
Alapterület:52 m2
Szobák száma:1+ 1 fél
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Nyitrai Dorottya

Tel.: +36703893835
nyitrai.dorottya@lakascentrum.hu

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778719
   
Eladó - társasházi lakás - Budapest 12. kerület :

XII. JÁNOS-HEGYEN a LIBEGÕ FELETT AZONNAL KÖLTÖZHETÖ ÉKSZERDOBOZ ! Erdõ melletti csodálatos környezetben, jó állapotú kis ékszerdoboz keresi új tulajdonosát. A kerület közkedvelt kiemelt zöldövezetében, tájvédelmi körzet szomszédságában, az 1970-es években épült, hatalmas kerttel rendelkezõ telken 3 épületbõl álló, 6 lakásos társasház egyikében kínálok eladásra egy napfényben úszó, csendes, 52 nm-es, 2. emeleti, erkélyes, amerikai konyhás nappali +étkezõs, 1 hálószobás öröklakást .
A 6 lakásos tégla építésû társasház rendezett, csendes, kedves, barátságos lakókkal. A kertre nézõ ingatlan remek elosztású, az elõszobába lépve jobbra az amerikai konyha étkezõvel kapott helyet. Balra a zuhanyzós fürdõszoba Wc-vel. Szeparált hálószoba került kialakításra, aminek az ablaka szintén a kertre néz. K-i fekvésû, délelõtt csupa napfény.
A nappali és a konyha egy térben helyezkedik el, a nappaliból az erkélyre lépve a Libegõ és budai hegyek csodás látványa tárul elénk.
Az ingatlan fûtését és a melegvíz ellátását kombi cirkó kazán biztosítja. Parkolás a társasház fenti közös parkolójában megoldható, ill. az utcán. A közelben iskolák, óvodák, gyógyszertár, orvosi rendelõ, számos vásárlási lehetõség.
Buszok pár perc sétával elérhetõek: 22-es, 222-es busszal a Széll Kálmán térre 10 perc alatt eljuthatunk. Budagyöngye bevásárló központ is a közelben található. További információk miatt keressen bizalommal, akár hétvégén is !

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó társasházi lakás Budapest 12. kerület

Eladó társasházi lakás Budapest 12. kerület

Eladó társasházi lakás Budapest 12. kerület

Eladó társasházi lakás Budapest 12. kerület

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max