ingatlan
Eladó
társasházi lakás
258 000 000 Ft (~ 656 489 €)
Budapest - 12. kerület
Orbánhegy


Építés éve 2005
Alapterület:225 m2
Szobák száma:7
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778287
   
Eladó - társasházi lakás - Budapest 12. kerület :

Luxuslakás eladó a XII. kerület egyik legfrekventáltabb, központi, de mégis csendes részén egy felújított, 4 lakásos társasházban az Orbán térhez közeli mellékutcában.
A társasházról:
- 1541 m2-es saroktelken elhelyezkedõ társasházban a beruházó cég nagy alapterületû (belsõ kétszintes, illetve teljes szintet elfoglaló) lakásokat alakított ki, amelyek egymástól jól szeparáltak,
- az épület külsõ felújítása minimál stílusban megtörtént,
- teljes külsõ dryvit szigetelésen esett át (Baumit homlokzat),
- 3 garázs a saját udvaron belül helyezkedik el, valamint 3 zárt kocsibeálló szintén a telken belül,
- kiváló közlekedésnél fekszik, mégis zöldövezetben. Ez a lakás az eladó ingatlanok közül a LEGNAGYOBB ALAPTERÜLETÛ, 225 m2-es belsõ 2 szintes lakás, amihez SAJÁT KERTRÉSZ, 2 TERASZ, 1 TOVÁBBI ERKÉLY, valamint TÁROLÓ is tartozik.
A lakás, a földszinten és az 1. emeleten található.
- garázs és kocsibeálló is vásárolható hozzá, mindkettõ zárt, telken belüli
-a lakás befejezés elõtti állapotban van, így új tulajdonosa a teljes kialakítást a saját ízlése szerint valósíthatja meg
- a lakás három oldalra is néz, így mindig napos, nagy terek, impozáns belmagasság jellemzi
-kertkapcsolatos nappali-étkezõ-konyha nagy erkélyajtókkal, különösen ideális családosok részére,
-további 4 hálószoba, ebbõl 2 szintén kertkapcsolatos (saját intim kertrészre nyíló)
- minden nyílászáró új (távirányítóval vezérelhetõ redõnyökkel!) A hatalmas lakás jelenleg egybenyitott, de könnyen egy nagyobb és egy kisebb részre osztható - ezek ráadásul JOGILAG IS KÜLÖN egységet képeznek, külön albetéten szerepelnek.
Szétválasztás esetén a kisebb, külön bejárattal rendelkezõ rész AKÁR IRODÁNAK, RENDELÕNEK, VAGY FELNÕTT GYEREK LAKRÉSZÉNEK is kialakítható.
A domborzati viszonyoknak köszönhetõen az alsó szint földszintnek felel meg, az itt található 3 helyiség alacsonyabb m2 árat jelent. Ezt a részt akár további hálószobának, de akár szaunának, dolgozó-, vendégszobának, vagy házi edzõteremnek is kialakítható.
A közös tulajdonból hozzátartozó tulajdoni hányad összesen .....A lakáshoz tartozik egy 6,87 m2-es tároló a pincében. A lakás rugalmasan megtekinthetõ, a befejezése is azonnal elkezdõdhet, további engedély vagy más hatósági eljárás már nem szükséges.A társasház többi lakása is eladó (így a földszinti lakás óriási saját kerttel), de a teljes társasház egyben, projektént is. EGYÉB PARAMÉTEREK:
- a közelben több ismert nemzetközi iskola (Osztrák-Magyar Iskola 600 méter, az Britannica International School 300 m), ezért családosoknak különösen ideális, de kiadásra/külföldiek körében is keresettek az ingatlanok,
- szolgáltatások, boltok a környéken séta távolságra,
- Normafa autóval pár perc, számos sportolási lehetõséggel,
- bevásárlási lehetõség, üzletközpont és benzinkút alig 550 méterre található,
- MOM Park, Hegyvidék Bevásárlóközpont, Mammut a környéken. A társasház rendezett jogi és tulajdoni viszonyokkal rendelkezik, társasházi alapító okirat aláírásra került, a beruházó a társasház többségi tulajdonosa. ÁRSZABÁS – több lehetõség:
1.A lakás a JELENLEGI KÉSZÜLTSÉGI FOKON eladó 289 millió forintért
2.Ha a vevõ szeretné, akkor a beruházó vállalja a KULCSRAKÉSZ BEFEJEZÉST a vevõ igényei és kívánsága szerint. Ebben az esetben a végleges árra nézve külön árajánlat készül a kívánt kialakításnak megfelelõen.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó társasházi lakás Budapest 12. kerület

Eladó társasházi lakás Budapest 12. kerület

Eladó társasházi lakás Budapest 12. kerület

Eladó társasházi lakás Budapest 12. kerület

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max