ingatlan
Eladó
társasházi lakás
238 000 000 Ft (~ 608 696 €)
Budapest - 12. kerület
Orbánhegy


Építés éve 2005
Alapterület:130 m2
Szobák száma:4
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778189
   
Eladó - társasházi lakás - Budapest 12. kerület :

Budapest, XII., Orbán hegy felett eladó 4 lakásos társasházban egy 2. emeleti 130 m2-es, 4 szobás, teraszos lakás garázzsal, kocsibeállóval együtt! Az ingatlan meghirdetett ára a szerkezetkész állapotot jelenti. Kulcsrakész befejezést a beruházó vállalja a vevõ igényeinek megfelelõen. Ebben az esetben a végleges árra külön árajánlat készül. A lakás belsõ kétszintes, bejárata az utcaszinten, a kertbõl van.
Egy nagy méretû elõszobába lépünk be, ahol ki van alakítva egy WC kézmosóval, valamint egy nagy gardrób is. Innen vezet fel a lépcsõ a felsõ szintre, ahol a teljes lakás van.
Amerikai konyhás nappali, 3 szoba, 2 fürdõ, 1 külön WC, gardrób, erkély, terasz (40 m2).
A teraszról részleges panoráma nyílik a Budai Várra. A nappalinak van egy 3 m2-es erkélye is.
A hasznos lakótér 130 m2 + teraszok, erkély.
Tartozik a lakáshoz a pincében egy 11,6 m2-es tároló, itt van elhelyezve a lakás fûtéséhez, meleg víz használatához szükséges berendezések.
Ehhez a lakáshoz tartozik még a felette lévõ padlástér kizárólagos használata. A födémáttörés ki van alakítva, így ezen a helyen további tárolási lehetõség vagy hobbi szoba alakítható ki.
A fûtést és a meleg vizet hõszivattyús rendszer biztosítja. Padlófûtés van tervezve az egész lakásban. A lakás légkondicionálóval való csövezése megtörtént.
A lakáshoz van 1 garázs és 1 kocsibeálló is, ezek benne vannak az irányárban! A lakás befejezés elõtti állapotban, szerkezetkészen eladó, így maximálisan a vevõ igénye szerint alakítható még ki. Variálható még a belsõ elrendezés is. Az ingatlan megtekinthetõ, szerzõdéskötés után a befejezés saját ízlésre szabhatóan azonnal elkezdhetõ! A társasházról:
*1541 m2-es saroktelken elhelyezkedõ 4 lakásos társasházban nagy alapterületû belsõ kétszintes és teljes szintet elfoglaló lakások lettek kialakítva, amelyek egymástól jól szeparáltak.
*Az épület teljes külsõ modernizáláson átesett, minimál stílushoz hasonlóan történt a felújítás.
*Nagy, minimál stílusra jellemzõ nyílászárók lettek beépítve, rejtett tokos, távirányítóval mûködtethetõ redõnyrendszerrel.
*A teljes külsõ 12-15 cm-es dryvit szigetelést kapott (Baumit homlokzatrendszer)
*Jogilag független, albetétes, önálló helyrajzi számmal rendelkezõ lakások. A társasházban a jelen ingatlanon kívül még egy lakás eladó:
3. lakás: 179 m2-es, belsõ kétszintes, plusz tároló, erkély, terasz, kert, 1 garázs, 1 kocsibeálló 258 mFt irányáron!
Van lehetõség a két lakás szerkezetkész megvásárlására is 496 mFt irányáron! Az ingatlan csendes zöldövezetben, a hegyoldalban fekszik, ugyanakkor alig 5 perc sétatávolságra van az Orbán tértõl. 21 és a 21A autóbuszok járnak ezen a vonalon.
A közvetlen közelében több ismert nemzetközi iskola mûködik (Osztrák-Magyar Iskola 600 méter, a Britannica International School 300 m).
A legközelebbi bevásárlási lehetõség, üzletközpont és benzinkút 550 méter
távolságra található, sportolásra-kirándulásra a Normafa is elérhetõ, alig 10 perces autóút, ahogy a MOM Park vagy a Mammut bevásárlóközpontok. Kiadásra/befektetésnek is keresettek a környéken az ingatlanok.
További információért, megtekintésért várom hívását!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó társasházi lakás Budapest 12. kerület

Eladó társasházi lakás Budapest 12. kerület

Eladó társasházi lakás Budapest 12. kerület

Eladó társasházi lakás Budapest 12. kerület

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max