ingatlan
Eladó
társasházi lakás
44 900 000 Ft (~ 114 249 €)
Budapest - 09. kerület
Középső-Ferencváros


Építés éve 2003
Alapterület:37 m2
Szobák száma:1
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Örley Tamás

Tel.: +36204993302
orleytamas@lakascentrum.hu

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778831
   
Eladó - társasházi lakás - Budapest 09. kerület :

Eladó Budapesten, a IX. kerületben, az Üllõi úthoz közel, de mégis csendes helyen egy 37 m2-es társasházi lakás! Jó lehetõség: diákoknak, pároknak, egyedülállóknak, befektetõknek! A kellemes beosztású, újszerû állapotú (2003) 1 szobás, 37 m2-es társasházi lakás a Ferencvárosban, a Márton utcában található.
A liftes társasházban 65db lakás van és a biztonságról az ismert PROXIMITY rendszer gondoskodik.
Az észak-nyugati tájolású, összkomfortos lakás az épület 2. emeletén helyezkedik el, kilátással az igényesen rendben tartott, fásított, zárt belsõ udvarra, ahol a gyerekek részére játszótér is kialakításra került. A lakás rendelkezik klímával, villanytûzhellyel és beépített bútorokkal a konyhában, szobában és a fürdõszobában is, melyek szintén az adásvétel tárgyát képzik.
Klímaegység és redõnyök gondoskodnak a maximális komfortról.
A közüzemi fogyasztások külön mérhetõk, a lakás rendelkezik vízórával és egy hõmennyiségmérõvel, illetve egy villanyórával. A közös költség 21. ezer Ft/hó, mely magában foglalja a fûtés átalányt, a közös területek közüzemi fogyasztását, takarítását, parkfenntartást, játszótér és kertek gondozását, illetve a liftüzemeltetést.
Lakásról:
A falak festettek, igy kis munkával saját ízlés szerint átalakíthatok.
A ház 38 cm-es, kiemelkedõ hõszigetelõ képességû Porotherm téglából készült.
Belmagassága 260 cm.
A szoba 25 m2-es.
Padlózata: járó lap, laminált padló.
Erkély: 6 m2.
A fürdõszoba és a WC egy helyiségben vannak. A lakás a Középsõ-Ferencvárosban található, abban a IX. kerületben, amely az elmúlt 20 évben a legtöbbet fejlõdött / változott Budapesten, köszönhetõen a tudatosan tervezett és átgondolt rehabilitációnak, melynek eredményeként a fõváros egyik népszerû és kedvelt részévé tudott válni. Közel található:
Nagyvárad tér (M3), Klinikák (M3), Orczy-kert, Népliget, Groupama Aréna, Corvin pláza, Haller park
SEMMELWEIS EGYETEM
CORVINUS EGYETEM
NEMZETI KOZSZOLGÁLATI EGYETEM Tömegközlekedés szempontjából is rendkívül elõnyös helyen található! Az ingatlan per és tehermentes, így a teljes vételár megfizetését követõen azonnal birtokba vehetõ. Amennyiben a hirdetés felkeltette az érdeklõdését, további tájékoztatásért, illetve megtekintési idõpontért keressen bizalommal.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó társasházi lakás Budapest 09. kerület

Eladó társasházi lakás Budapest 09. kerület

Eladó társasházi lakás Budapest 09. kerület

Eladó társasházi lakás Budapest 09. kerület

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max