ingatlan
Eladó
társasházi lakás
269 000 000 Ft (~ 687 980 €)
Budapest - 07. kerület
Erzsébetváros (Nagykörút


Építés éve 1955
Alapterület:192 m2
Szobák száma:8
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778780
   
Eladó - társasházi lakás - Budapest 07. kerület :

Lakberendezõ által megtervezett 4 db designe lakás teljes berendezéssel és kialakítással ELADÓ! Dob utcában eladó 4 db galériás kis lakás. Az ingatlanok felújítása elkezdõdött, várható átadás: 2022 Augusztus-Szeptember. Az ingatlan tulajdoni lapon 124 m2, a lakások belmagassága lent és fent is 2 m felett lesz. A 4 lakás a Társasházon belül egy különálló épületben helyezkedik el. A lakások méretei a felújítás után így alakulnak:
1.lakás 32 m2 + 24 m2 galéria
2.lakás 22 m2 + 31 m2 galéria
3.lakás 21 m2 + 22 m2 galéria.
4.lakás 23 m2 + 17 m2 galéria Így a hasznos alapterület : 192 m2. Minden lakásban lent amerikai konyhás nappali és külön wc kerül kialakításra, fent pedig a hálók és fürdõszobák kapnak helyet! A házban a rövidtávú kiadáshoz a tulajdonosok hozzájárulása szükséges. ( írásbeli szavazás, össz. tulajdonból minimum 50% ). Mûszaki információk : A padozat az ingatlanban eredetileg hajópadló volt, alatta pedig salak szigeteléssel, természetesen parketta fedéssel. Ezt mi teljesen felbontottuk, és teljesen új rétegrend került kialakításra. A salakot kiszedtük 10 cm vastagságban, erre került 10 cm lépésálló hungarocell, arra párazáró fólia, majd térháló, és 10 cm vastag beton. Ez a szigetelés szempontjából elengedhetetlen volt, mivel földszinti a lakás, és alatta pince van. A lakások elválasztó fala 15 cm vastagságú kisméretû téglafal, aminek mindkét oldalára elõtét fal kerül, legalább 5cm vastag rockwool xd hangszigetelõ kõzetgyapottal, arra hõtükör fólia kerül, és arra pedig dupla rétegben blue acustic hangszigetelõ gipszkarton fal. Az elválasztó falak mindkét oldalán megtörténik a hangszigetelés. A fûtés az Norvég Nobo fûtõpanelekkel történik majd, a fürdõszobában pedig elektromos törölközõszárítóval. A téli hónapokban ekkora légköbméter számítása mellett nagyjából 10 ezer forint az energia fogyasztása a fûtõ paneleknek. A galériáról külön statikai szakvéleményt készítettünk, amiben le van írva a szükséges anyag mennyisége és minõsége. Természetesen ettõl nem térünk el. A galérián a padozat az "I" gerendára 25 mm-es OSB farost lap, azon pedig parketta szivacs alátét, majd 8 mm vastag parketta. A galéria alján függesztett gipszkarton álmennyezet lesz kialakítva 12,5 mm vastag egyrétegû gipszkartonnal. A vizesblokkban dupla karton fal lesz kialakítva, amire folyékony vízszigetelés felvitele után lehet burkolni. . A lakás ablakai udvarra néznek,csendesek. A közös képviselet agilis, mindenre odafigyel. Az általunk készített lakásokban teljesen új lesz minden, beleértve a villamos hálózatot is. A vízóra is külön lesz kialakítva új mérõkkel. Az ár teljes berendezésre vonatkozik, a konyha teljes gépesítéssel, berendezési tárgyakkal stb. Teljes tetõcsere és ereszcsatorna csere történt. Hûtõ fûtõ klíma kerül minden lakásba. Jelenleg a lakások építése nagyban zajlik, természetesen bármikor van lehetõség személyes bejárásra. 1 év teljes körû garanciát vállalunk mindenre. A képeken korábban elkészült munkáink láthatóak!
A lakások teljes berendezéssel és felszereléssel kerülnek átadásra. Kérésre az ingatlanokról alaprajzot és koncepció tervet melyet a lakberendezõnk készített szívesen küldök.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó társasházi lakás Budapest 07. kerület

Eladó társasházi lakás Budapest 07. kerület

Eladó társasházi lakás Budapest 07. kerület

Eladó társasházi lakás Budapest 07. kerület

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max