ingatlan
Eladó
társasházi lakás
84 000 000 Ft (~ 215 385 €)
Budapest - 07. kerület
Erzsébetváros (Nagykörút


Építés éve 1960
Alapterület:68 m2
Szobák száma:3
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778160
   
Eladó - társasházi lakás - Budapest 07. kerület :

Budapest VII., az Alsó erdõsor utcában eladó egy 68 m2-es, 3 szobás, teljes körûen felújított, utcai nézetû, magasföldszinti lakás. Az ingatlanról:
Az ingatlan teljes körûen lett felújítva, kiváló minõségben. Modern, letisztult vonalak jellemzik a lakást. Minõségi burkolatok, szaniterek. Gépesített (beépített hûtõ, mosogatógép, villanysütõ, fõzõlap, páraelszívó, beépített mikrohullámú sütõ) beépített konyhabútor. Beépített gardróbszekrények a hálószobákban. Zuhanyzós fürdõszoba.
A lakásban álmennyezet és ledvilágítás került kialakításra. Belmagasság 3,4 m. Az egyik hálószoba csendes udvarra néz, a másik háló és a nappali utcai nézetû. Az ingatlan tájolása keleti. A lakás fûtése elektromos panellel van megoldva. A meleg vizet villanybojler adja.
A lakás elrendezése:
*tágas folyosó, konyha, zuhanyzós fürdõszoba, külön WC, 2 hálószoba (az egyik a folyosóról, a másik a nappaliból nyílik), nappali. A házról:
A ház homlokzata kívül-belül átlagos állapotú, jó lakóközösség van.
Közös költség 26 ezer Ft, ami tartalmazza a vízfogyasztást is. A környékrõl:
Az ingatlan kiváló helyen van, busz, villamos, metró rövid sétával elérhetõ. Közel a Rózsák tere, Rákóczi út, Dohány utca. Vásárlási, szórakozási lehetõségek szintén adottak. A lakás tartozéka, mely a vételárban benne van: gépesített, beépített konyhabútor, fürdõszobai mosdók, beépített szekrények, függönyök.
A lakás további bútorzata, lámpák, textíliák, dísztárgyak megvásárlása egyedi megállapodás esetén lehetséges. Hívjon a további információért, megtekintésért!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó társasházi lakás Budapest 07. kerület

Eladó társasházi lakás Budapest 07. kerület

Eladó társasházi lakás Budapest 07. kerület

Eladó társasházi lakás Budapest 07. kerület

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max