ingatlan
Eladó
társasházi lakás
48 300 000 Ft (~ 122 901 €)
Budapest - 04. kerület
Újpest


Építés éve 2023
Alapterület:43 m2
Szobák száma:1+ 1 fél
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 777696
   
Eladó - társasházi lakás - Budapest 04. kerület :

ÚJÉPÍTÉSÛ LAKÁSOK, liftes társasházban ÚJPEST KÖZPONT közvetlen közelében!
Újpest egyik legfrekventáltabb részén a központi metrómegállótól 3 perc sétatávolságra épül ez a 49 lakás + 4 üzlethelyiséggel rendelkezõ ingatlankompexum, mely A és B épülettel lifttel és mélygarázzsal fog rendelkezni. A központi elhelyezkedés ellenére, mégis csendes utcában található.
TÁRSASHÁZ
Beruházásunkban 49 db lakás és 5 db üzlethelyiség épül 6 szinten (mélygarázs, földszint, elsõ és második, harmadik és tetõtéri szint). A lakásválaszték a 35 nm-es garzontól a 167 nm-es több hálós lakásig terjed. Fontos számunkra a fenntarthatóság, ezért hõszivattyúval oldjuk meg a társasház hûtés-fûtés igényét. Ez jelenleg az egyik legkorszerûbb megújuló energiaforrást elõállító gépészeti megoldás. Továbbá a hõszivattyú kedvezményes tarifás áramot biztosít. A lakóházban összesen 49 lakás kerül kialakításra, melyek magas mûszaki tartalommal rendelkeznek: padlófûtésen keresztül a fûtést, lakásonként 1 db fancoil elõkészítést (hûtés-fûtés), házközponti szellõztetõ rendszert, elektromos redõny elõkészítést-redõnytok beépítést vállal a beruházó.
LOKÁCIÓ
Újpest szívében az M3 metrótól, a 12-14-es villamostól 3 perc sétára, a piac, számos bevásárlási lehetõség, bevásárló központ, posta, piac, városháza, a híres Horváth Cukrászda, játszóterek és a nemrégiben felújított, futópályával és kinti kardiógépekkel rendelkezõ Semsey-park is 5-7 perces perces sétára található. A kedvezõ központhoz közeli lokáció, a korszerû mûszaki felszereltség, a lift, a mélygarázs és a megbízható beruházónak köszönhetõen értékálló befektetés lakást vásárolni nálunk.
LAKÁSFELSZERELTSÉG
A lakásokat kulcsrakész állapotban adjuk át. A vételár tartalmazza többek közt a lakások villanyszerelvényeit (pl. dugaljak, kapcsolók, stb.), szanitereit, a beltéri ajtókat, a hideg- és melegburkolatokat, melyek részben választhatók. A lakásokat biztonsági bejárati ajtóval zárjuk le. Normál üvegfelületû, háromrétegû mûanyag nyílászárókat építünk be, melyeket minden hálószobában elektromos redõny ill. redõnytok elõkészítéssel látunk el.
KIVITELEZÉS BEFEJEZÉSE
2023. december
LAKÁSÁRAK

• 1 szobás (egyterû garzon): 44.034. ezer - Ft-tól
• 2 szobás (1 háló + nappali): 50.284. ezer - Ft-tól
• 3 szobás (2 háló + nappali): ..... Ft-tól
• 4 szobás (3 háló + nappali): 92.268. ezer - Ft-tól
• 5 szobás tetõteraszos ( 4 háló +nappali): 212.130. ezer - Ft-tól. Ára: ..... Hívását hétvégén is szívesen fogadom!
- CSOK és Hitelügyintézés,
- gyors és precíz hiteles energetikai tanúsítvány intézése,
- ingatlanügyekben tapasztalt ügyvédek, adásvételek leszervezése
- értékbecslés, ingatlan-érték meghatározás

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max