ingatlan
Eladó
társasházi lakás
135 000 000 Ft (~ 346 154 €)
Budapest - 01. kerület
Váralja


Építés éve 1945
Alapterület:105 m2
Szobák száma:3
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Gortvai Klaudia

Tel.: +36309521401
gortvai.klaudia@lakascentrum.hu

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778918
   
Eladó - társasházi lakás - Budapest 01. kerület :

Budapest I.ker. Belbudán az Attila u. eladó I em. lakás történelmi épületben akár azonnal is költözéssel. A lakás 105 nm -es és erkélyes, a belmagassága kb 3,5m így akár még galériázható is. Az ingatlan elosztása és méretei az alábbi:
közlekedõ 6,10 nm; fürdõszoba 9,60 nm; WC 1,10 ; dolgozószoba 18,50 nm; étkezõ- konyha- kamra 20,40 nm; nappali 27,80 nm; hálószoba 21,30nm.
A 2,70 nm-es erkély a nappaliból nyílik a Tabánra , Gellérthegyre ,Naphegyre, Horvát kertre és Krisztinavárosra való kilátással.
A lakás10 évvel ezelõtt minõségi teljes körû felújításon esett át, mely magába foglalja a fûtés és villamoshálózat korszerûsítését is. A lakás saját víz-villany-és gázórával rendelkezik. A nyílászárók hõszigetelt, két rétegû nyílászárók, a bejárati ajtót is mûanyagra cserélték, mely több pontot záródik.
A hidegburkolatok és szaniterek a felújításkor cserére kerültek, a meleg-burkolat az eredeti csaphornyos parketta.
A lakás beosztása: utca fronton nappali erkéllyel és egy szoba található. Ezek a helyiségek légkondicionálóval ellátottak; az udvari fronton dolgozószoba, konyha-étkezõ-kamra; fürdõszoba WC-vel és bidével; vendég mosdó.
Egyéb fontos információ:
- 3 éve felújított belsõ udvari homlokzat ,míg a külsõ homlokzatot 2023-ban újították fel, ezért a közös ktg. átmenetileg megemelt 39.500.- Ft-ra
- rendezett társasházi pénzügyek jó közös képviselet.
- átlagos havi rezsi : gáz 5-6 eFt/hó, villany 8-9 eFt/hó Kiváló tömegközlekedés:56-os villamos,5-ös és 78-as busz megállók közvetlen közelben;2 -es Metró és Déli pu. 15 percre. Az épület védett terület, mûemléki régészeti és világörökségi védelem alatt áll, részben a lokációjából adódóan.
Érdekesség az épület történetében: itt lakott Bajcsy-Zsilinszky politikus, további híres lakók: Vass Elemér festõmûvész, Krecsányi Ignác a Horváth kertben egykor mûködõ Budai Színház igazgatója. Etikus ingatlanos és MIOSZ tag is vagyok lehet,-hogy még nem is hallott errõl - Foglalkozom Budakeszi, Budapest, Telki, Budajenõ, Páty, Zsámbék, Budaörs ,Herceghalom, Tök, Perbál, Szomor, Gyermely, Mány , Bicske ingatlanokkal.
Ha keres vagy kínál ingatlant kérem vegye fel velem a kapcsolatot a fenti elérhetõségeken.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó társasházi lakás Budapest 01. kerület

Eladó társasházi lakás Budapest 01. kerület

Eladó társasházi lakás Budapest 01. kerület

Eladó társasházi lakás Budapest 01. kerület

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max