ingatlan
Eladó
társasházi lakás
45 000 000 Ft (~ 114 504 €)
Pest - Budakeszi
Barackos


Építés éve 1980
Alapterület:57 m2
Szobák száma:3
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Magyarné Jarcsó Edit

Tel.: +36203663860
magyarne.edit@lakascentrum.hu

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778638
   
Eladó - társasházi lakás - Budakeszi :

Budakeszin az eladó társasházi lakás -a Barackos lakópark; az új és a régi iskola között található és még a mostani jogszabályoknak megfelelõen CSOK- t is igénybe tudnak venni a vétel során. A lakás a magas földszinten - fél emeleten található 57nm-es, a tulajdoni lapon két és félszobás .
A nappali amihez egy kb 5 nm-es terasz tartozik DK-i fekvésû, a konyha és a két szoba DNy-i .
A lakás az alábbi helyiségekbõl áll.
-közlekedõ
-nappali + terasz
-konyha
-félszoba
-szoba
-kádas fürdõszoba
-Wc
Mind a három szoba parketta borítású, a konyha PVC ,vizes helyiségiek hidegburkolatúak.
A fûtést parapetes mini gázkazán biztosítja radiátoros hõleadókkal, a meleg vizet az átfolyós gázkazán.
A külsõ fa tessauer ablakok dupla-üvegezésûek de nem hõszigeteltek. A szobák falai dombornyomású tapéta. Természetesen a lakás teljesen közmûvel ellátott és külön órák alapján van a szolgáltatók felé a fizetés. A lakáshoz tartozik még 2 db közös tároló az egyik a földszinten a másik a lakás szintjén van kialakítva. A ház és a lépcsõház folyamatosan karbantartott a közös költség 15 e Ft.
57 m 2 lakás akár azonnal is birtokba vehetõ de természetesen igény szerinti felújításra szükség van. A meghirdetett ár irány ár és a lehetõ legjobb árat fogja az eladó elfogadni. Jelenleg még érvénybe van a CSOK és ez a lakás és a paraméterei is belefér ha netalán szeretné vételnél igénybe venni a CSOK-ot.
Keressen, hívjon mihamarabb. Rugalmas megtekintés mivel a lakás üres így kedves érdeklõdõ csak velem kell egyeztetni. Az adatok tájékoztató jellegûek.
Várom megtisztelõ hívásukat. Etikus ingatlanos és MIOSZ tag is vagyok lehet,-hogy még nem is hallott errõl - Foglalkozom Budakeszi, Budapest, Telki, Budajenõ, Páty, Zsámbék, Budaörs ,Herceghalom, Tök, Perbál, Szomor, Gyermely, Mány , Bicske ingatlanokkal.
Ha keres vagy kínál ingatlant kérem vegye fel velem a kapcsolatot a fenti elérhetõségeken.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó társasházi lakás Pest Budakeszi

Eladó társasházi lakás Pest Budakeszi

Eladó társasházi lakás Pest Budakeszi

Eladó társasházi lakás Pest Budakeszi

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max