ingatlan
Eladó
társasházi lakás
86 000 000 Ft (~ 218 830 €)
Pest - Biatorbágy
Zöldsziget lakópark


Építés éve 2006
Alapterület:80 m2
Szobák száma:4
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778834
   
Eladó - társasházi lakás - Biatorbágy :

Eladó napfényes, kertkapcsolatos, belsõ kétszintes újszerû lakás a Zöldsziget Lakópark egyik legkellemesebb utcájában.
A 80 m2-es lakófelületû ingatlan, amerikai konyhás nappali + 3 szobás. Egy 8,6 m2-es fedett teraszon és egy kisebb teraszon át léphetünk a 107 m2-es füvesített, cserjékkel és fákkal beültetett hangulatos kertbe.
A 4 lakásos társasház 2006-ban, 30 cm-es porotherm téglából épült, monolit vasbeton födémmel, Bramac cserépfedéssel. Két ikerház helyezkedik el a telken. Az eladó lakás az utcától beljebb esõ épületben helyezkedik el. Napfényes, DNY- DK - i tájolású.
Az alsó szinten található az amerikai konyhás nappali, az elõszoba, a WC, a kamra és egy kis tároló helyiség. Innen nyílik a két terasz, melyeken keresztül a kertbe jutunk. A felsõ szinten a közlekedõbõl nyílik a 3 szoba és a fürdõszoba (WC-vel). Itt található a beépített gardrób és a feljárat a padlástérbe is.
A lakáshoz tartozó nettó 40 m2 padlás, ablakokkal ellátott, szigetelt, padlózott, villannyal is ellátott. A tetõtéri helyiség jelenleg padlásfeljárón keresztül érhetõ el, tárolásra vagy egy új helyiség kialakítására is alkalmas.
Az ingatlanhoz tartozik egy zárt, udvari gépkocsi-beálló és egy közös tároló helyiség is.
Mindkét szinten redõnnyel ellátott mûanyag nyílászárók kerültek beépítésre. A szobák tölgyfa parkettával, a többi helyiség járólappal burkolt. A lakáshoz tartozó szeparált kertrész zárt, intim, füvesített, növényekkel beültetett. A locsolás fúrt kútról! és kerti csapról is megoldható.
A fûtésrõl és melegvíz elõállításáról egy zárt égésterû gázkazán gondoskodik, a hõ leadását radiátorok biztosítják. A fûtéscsövek a padlóban kerültek elvezetésre.
A ház szigetelt, a fenntartási költségek kedvezõek, a jelenlegi gázfogyasztás átlagban kb. 10. e - Ft/hó.
A lakóközösség kedves, barátságos, a környéken jellemzõen gyermekes családok élnek. A közelben található óvoda, iskola, valamint séta távolságra helyezkedik Biatorbágy elsõ középiskolája is, amit szeptemberben adtak át a tanulóknak. Üzletek, posta, gyógyszertár, önkormányzat, orvosi rendelõk, játszótér, futókör, sportpálya séta távolságon belül található. Biatorbágy Budapesttõl 12 km-re helyezkedik el. Az M1-es autópályán, az 1-es autóúton, valamint vasúttal és menetrend szerinti Volánbusz járattal is könnyen megközelíthetõ. A településen belül helyi buszjárat is közlekedik, ennek megállója 1 saroknyira található.
Az ingatlan per-, teher és igénymentes, két tulajdonosa van.
A hivatalosan is 80 m2-es lakás a vételár kifizetését követõen azonnal birtokba vehetõ.
Megtekinthetõ elõre egyeztetett idõpontban, akár hétvégén is.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó társasházi lakás Pest Biatorbágy

Eladó társasházi lakás Pest Biatorbágy

Eladó társasházi lakás Pest Biatorbágy

Eladó társasházi lakás Pest Biatorbágy

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max