ingatlan
Eladó
tanya
22 000 000 Ft (~ 56 410 €)
Bács-Kiskun - Ladánybene


Építés éve 1969
Alapterület:80 m2
Szobák száma:3
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778956
   
Eladó - tanya - Ladánybene :

Otthonok és megoldások.
Ladánybene külterületén, jól megközelíthetõ úton, kifejezetten állattartásra használt, jó állapotú tanyás kis birtok eladó.
Az épületet 5 éve felújították, fa hõszigetelt, spalettás, szúnyoghálós ablakok, hajópadló, hideg burkolat, vízvezeték csere, új fürdõszoba, villanyvezetékek is cserélve lettek, (32 Amper).
Fõépület: elõszobakonyha-konyha-fürdõszoba-két szoba-tároló került kialakításra.
Vízellátás fúrt kútról, minõsége kiváló, Nébih által bevizsgáltatva.
Fûtése fa tüzelésû tömegkályhákkal, a meleg vizet fa tüzelésû fûtõhenger biztosítja, melyhez csatlakoztatva van egy 80 literes indirekt bojler, így egész napra biztosítva van a meleg víz.
Több melléképület, pajta 50 nm, nyári konyha 20 nm, ólak 50 nm. Jelenleg kecsketartás folyik, az állatok legelését biztosítja az 1,7 Ha legelõ, ami az ingatlanhoz megvásárolható.
Ladánybene autóval kb 5 perc, van posta, CBA, zöldséges, pékség, pizzéria, trafik, benzinkút, óvoda és iskola, gyógyszertár, orvosi rendelõ. Kecskemét 26 km-re, Budapest 1 órányira van. Az alföldi tanyavilág elsõ pillanatra egyhangúságával, csöndes nyugalmával talán unalmasnak is tûnhet mindazoknak, akik a harsány, látványos világhoz szokott ókulárén keresztül nézik. Pedig különleges értékeket rejt e végtelen, hallgatag róna. Kegyesen, tiszta valójában feltárja magát annak, aki úgy érez, mint a hajdani pásztorok, akik hitték és tudták, hogy ez Isten asztala, ahol sem hazugságnak, sem álságnak helye nincsen. Akik, valamiféle isteni elrendezésbõl ma is itt élnek, örökösei és õrzõi e hagyatéknak, ahol máshogy talán nem is élhet a lélek.
Ajánlom mindazok figyelmébe, akik nem messze a várostól, tanyasi nyugalomra vágynak városi komforttal.
Akiknél felértékelõdik a háztájiban megtermelt élelmiszer, a szárba szökkent palánta, a magyar gyümölcsfáink termése, akik nem bolti húsra vágynak, akiknek zene a susogó fák dala.
A fiataloknak legyen hite és bátorsága vidéken élni, a két kezük munkájának örülni. Merítsünk erõt õseink hagyatékéból, és népesítsük be újra a vidéket.
Szálljon fel a füst szerény, szép tanyasi porták kéményébõl és töltse be huncut gyerekzsivaj a magyar tájat. A vásárlás, amennyiben a legelõre is igényt tart : mezõgazdasági végzettséghez kötött.
Ma már a hitelintézetek is számos remek hitelajánlattal várják azokat, akiknek a családi gazdaság beindulásához csak a megfelelõ anyagi háttér hiányozna. Okosan élve a lehetõségekkel élethosszig tartó megélhetést biztosít. További információért, és személyes megtekintését várom megtisztelõ hívását!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max