ingatlan
Eladó
sorház-láncház-társasház
122 000 000 Ft (~ 312 821 €)
Komárom-Esztergom - Tatabánya
Kertváros


Építés éve 2008
Alapterület:157 m2
Szobák száma:4+ 2 fél
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778545
   
Eladó - sorház-láncház-társasház - Tatabánya :

Minden igényt kielégítõ, duplakomfortos, 2008-as építésû szélsõ, 157nm-es sorház 670nm-es gondozott telken rengeteg extrával Tatabányán, kellemes új építésû, családi házas környezetben eladó kizárólag a Feel-Ing kínálatából!
Tatabánya, mára már egyik legkellemesebb és legszínvonalasabb kertvárosi övezetében található ez a 2008-as építésû alaposan átgondolt, igényes kivételezésû ingatlan.
A ház falazata 30-as porotherm téglából épült, melyet 10cm hungarocell szigeteléssel láttak el.
Otthon melege három féle fûtési opcióval is biztosított: Gáz cirkó kazános padlófûtés, radiátoros cserépkályha, illetve minden szoba hûtõ-fûtõ split klímával felszerelt. Rendkívül alacsony a fûtési költsége: 17.500Ft/hó
Dél-keleti fekvésének köszönhetõen kellemesen világos jó elosztásának köszönhetõen pedig tágas terek jellemzik az ingatlant.
Leginkább nagycsaládosok részére ideális.
A ház elõtt egy autónak fedetlen felszíni beálló került kialakításra.
Az alsó szinten található egy fûtött egy autóbeállásos garázs, (mely jelenleg nyári konyhaként funkcionál) elõszoba, konyha, zuhanyzós fürdõszoba, szoba és egy napfényes tágas nappali étkezõvel, mely tökéletes teret biztosít családi- és baráti összejövetelek helyszínének... itt van a ház "lelke". Innen egy 25nm-es, madárcsicsergéses teraszra léphetünk ki és élvezhetjük a napfelkeltében a reggeli kávénkat..
A felsõ szinten egy tágas, erkélyes, közös helyiségbõl nyílik 3 ideális méretû hálószoba és egy nagy fürdõszoba erkéllyel, valamint gyönyörû kilátással..
Minden burkolat ízlésesen összeválogatott prémium minõségû. A lépcsõ süttõi márvány a két szint között.
A gyönyörûen gondozott kert öntözõrendszerrel felszerelt, amihez fúrt kút biztosítja a vízellátást!
Található rajta egy kis faház, mely akár mûhelynek, tárolónak, akár egy második autó biztonságos parkolására is ideális!
A házban lakók biztonságáról riasztórendszer gondoskodik!
Ha szeretne egy extrákkal felszerelt, tágas, praktikus elosztású ingatlant szuper helyen, kellemes környezetben, ahova csak a személyes dolgait kell hoznia, megtalálta amit keres!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó sorház-láncház-társasház Komárom-Esztergom Tatabánya

Eladó sorház-láncház-társasház Komárom-Esztergom Tatabánya

Eladó sorház-láncház-társasház Komárom-Esztergom Tatabánya

Eladó sorház-láncház-társasház Komárom-Esztergom Tatabánya

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max