ingatlan
Eladó
sorház-láncház-társasház
39 500 000 Ft (~ 100 509 €)
Pest - Ráckeve
Belváros


Építés éve 2008
Alapterület:60 m2
Szobák száma:3
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778881
   
Eladó - sorház-láncház-társasház - Ráckeve :

Csepel sziget Déli részén elhelyezkedõ Duna parti kisvárosunkban Ráckevén ajánlom figyelmébe az alábbi ingatlant.
Jó helyen lévõ és jó állapotú házról van szó, élhetõ terekkel, kulturált környezetben.
Mivel szinte a belvárosban helyezkedik el, mégis a város zajától távolabbi részen , így minden elõnye élvezhetõ. Pl.: Egy- két perces séta távolságra Üzletek, orvosi rendelõk, botok, buszmegálló, bölcsõde, óvoda, iskolák....
Elrendezését tekintve: az elõszobából nyílik a fürdõkádas fürdõszoba, és az amerikai konyhás nappali .Innen közelíthetjük meg a teraszt és a konyha kertet is.
Az emeletre kényelmes stabil lépcsõn jutunk fel .Ott lévõ közlekedõbõl nyílik a két hálószoba és gardrób szoba is, valamint a padlás feljáró mely jelenleg is tárolásra hasznosítva funkcionál.
10 lakásos sorházi lakásokat így az általunk kínált ingatlant egy elektromos kapuval ellátott saját parkolós zárt udvar védi a kíváncsi tekintetek elõl.
Kiemelkedõen alacsony rezsi költséggel fent tartható ingatlan fûtése radiátoros gáz fûtés ,de alternatív fûtésként lehetõség van fatüzelésû kandalló beállítására is. További kérdés esetén hívjon bizalommal.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max