ingatlan
Eladó
sorház-láncház-társasház
62 500 000 Ft (~ 159 033 €)
Pest - Göd
Oázis lakópark


Építés éve 1990
Alapterület:75 m2
Szobák száma:4
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 777715
   
Eladó - sorház-láncház-társasház - Göd :

Eladóvá vált Gödön egy 76 négyzetméteres társas házi lakást, 200 négyzetméteres telekkel! A földszinten egy amerikai konyhás nappali található, kézmosóval ellátott toalett, illetve egy tágas kamra. A nappaliból egy fedett terasz nyílik.
Az emeleten három szoba található, egy felnõtt hálószoba, és a két gyermekszoba, amelyek gipszkartonnal lettek elválasztva, igény szerint a két szoba egy, nagyobb szobává alakítható.
Ezen a szinten található még egy kádas fürdõszoba, WC-vel. A konyha és a nappali a közelmúltban lett felújítva, a házban redõnnyel ellátott, mûanyag nyílászárók vannak.
A házban van víz, villany, csatorna, gáz, a fûtés és meleg víz ellátás gázcirkóval van megoldva. Az emeleten klíma berendezés került elhelyezésre, amely az egész házat kellemesen hûvösen tartja. A parkolás a ház elõtt lehetséges, illetve egy autóval van lehetõség az udvarra beállni. A közelben található bölcsõde, óvoda, iskola, bolt, játszótér.
A Duna part könnyen megközelíthetõ, a gödi termál strandfürdõ 10 perc alatt gyalogosan megközelíthetõ. Közlekedés lakóparki autóbuszjárattal lehet eljutni a vasútállomásra.
Autópálya lehajtó pár percre található, ahonnan Budapest 20 perc alatt elérhetõ. Amennyiben felkeltettem az érdeklõdését, akkor várom a megtisztelõ hívását!
Az ingatlan elõre megbeszélt idõpontban megtekinthetõ. Irodánk az alábbi szolgáltatásokkal segíti Önt az ingatlanvásárlásban: - Hitelügyintézés:
Hitel tanácsadónk díjmentesen segít kiválasztani a legmegfelelõbb hitelkonstrukciót.
- Földhivatali ügyintézés
- Jogi háttér biztosítása
- Energetikai tanúsítvány elkészítése
- Értékbecslés
- Ingatlan tanácsadás

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó sorház-láncház-társasház Pest Göd

Eladó sorház-láncház-társasház Pest Göd

Eladó sorház-láncház-társasház Pest Göd

Eladó sorház-láncház-társasház Pest Göd

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max