ingatlan
Eladó
sorház-láncház-társasház
59 900 000 Ft (~ 153 197 €)
Budapest - 21. kerület
Kertváros


Építés éve 1950
Alapterület:84 m2
Szobák száma:4
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 777680
   
Eladó - sorház-láncház-társasház - Budapest 21. kerület :

Remek elosztású sorház eladó Csepelen! Budapest közkedvelt részén, Csepel kertvárosi övezetében, a Duna-parttól mindössze 3 percnyire vár gazdára egy 300 m2-es telken levõ, 84 m2-es, tégla építésû sorház mely két utcára is nyílik!
A ház 1950-ben épült, frissen festett, némi korszerûsítést igényel. Kiválóan alkalmas akár többgenerációs családnak is, amit a remek, kétszintes elrendezés tesz lehetõvé.
A földszinten egy szoba és konyha az emeleten három külön nyíló szoba, egy fürdõ és közlekedõ található. A meleg víz és a fûtés gázzal, gázcirkóval, radiátorral biztosított.
Melléképületként egy 10 m2-es tároló funkcionál, mely az udvarról közelíthetõ meg. A ház elõtt 2 db parkoló is rendelkezésre áll, maga a környék jó ellátottságú. A buszmegálló mindössze 100 méterre van, és nem messze az ingatlantól találjuk a Daru-dombot is, mely egy többcélú közösségi terület, ahol sportolni, piknikezni, kirándulni egyaránt lehet.
Ne habozzon tovább, ragadja meg a lehetõséget! Kedvezõ ár: 59,9 M Ft. Irodánk az alábbi szolgáltatásokkal segíti Önt az ingatlanvásárlásban:
- Ingyenes hitelügyintézés
- Földhivatali ügyintézés
- Jogi háttér biztosítása
- Energetikai tanúsítvány elkészítése
- Generál kivitelezés
- Lomtalanítás
- Értékbecslés Köszönjük, ha minket választ!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó sorház-láncház-társasház Budapest 21. kerület

Eladó sorház-láncház-társasház Budapest 21. kerület

Eladó sorház-láncház-társasház Budapest 21. kerület

Eladó sorház-láncház-társasház Budapest 21. kerület

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max