ingatlan
Eladó
panel lakás
41 900 000 Ft (~ 106 616 €)
Pest - Vác
Alsóváros


Építés éve 1985
Alapterület:58 m2
Szobák száma:2
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 777557
   
Eladó - panel lakás - Vác :

Eladó Vác Alsóvároson, 4 emeletes társasház 4. emeletén egy igényesen kialakított, teljesen felújított, 58 m2-es lakás.
A társasház a 80-as években épült, csúsztatott zsalus.
A lépcsõház tiszta és rendezett. Az ingatlanba belépve egy elõtérben találjuk magunkat, ebbõl nyilik a két szoba, konyha, fürdõszoba zuhanyzóval, valamint külön toalett.
A lakás melegérõl távfûtés gondoskodik.
Az ingatlan fekvése kiváló, egész nap fényárban úszik. A lakáshoz közös tároló is tartozik. Az utcán ingyen parkolási lehetõség. A gyermekes családok nem fognak unatkozni, a házak elõtt igényesen kialakított játszótéren tölthetik szabadidejüket. Az ingatlantól pár perc sétára minden megtalálható: vasútállomás, buszmegálló, óvoda, iskola, gyógyszertár, posta, bevásárlási lehetõségek.
Autóval Budapest 30 perc alatt elérhetõ. A vételár a bútorok egy részét tartalmazza: elõszobafal, folyosón lévõ vitrines szekrény, 2 db nagyobb ruhásszekrény, illetve a gépesített konyha.
Ezek a bútorok a lakás méreteihez egyedileg lettek legyártva. Ha szeretne egy igényesen kialakított, világos lakásban élni, akkor ez az ingatlan alkalmas lehet ön és családja számára. Hitelügyintézésben, CSOK-ban, energetikában, teljes körû jogi ügyintézésben állok rendelkezésére.
Remélem, elégedett lesz szolgáltatásainkkal, és önt is visszatérõ ügyfeleink közt üdvözölhetjük! Közös költség : 8970 Ft/hó
Irányár : 41,9 millió Ft.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó panel lakás Pest Vác

Eladó panel lakás Pest Vác

Eladó panel lakás Pest Vác

Eladó panel lakás Pest Vác

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max