ingatlan
Eladó
panel lakás
32 900 000 Ft (~ 84 143 €)
Komárom-Esztergom - Tatabánya
Gál István lakótelep


Építés éve 1985
Alapterület:62 m2
Szobák száma:3+ 1 fél
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778629
   
Eladó - panel lakás - Tatabánya :

Tatabánya közkedvelt részén, a Gál István-lakótelepen kínálunk eladásra egy 62 m2-es, kiváló elrendezésû lakást, mely fiataloknak, szépkorúaknak és befektetõknek egyaránt remek lehetõség! Az ingatlan egyedi a piacon: az amerikai konyhás, tágas nappali mellett további 3 különnyíló szobával rendelkezik! A keleti tájolású, világos lakás a lakótelep szélsõ, nyugodt utcájában található, zöldövezet veszi körül. Az autópályától körülbelül 5 percre helyezkedik el, közelben vasútállomás, bolt, zöldséges, hentes, pékség, gyógyszertár, óvoda, bölcsõde, általános iskola, gimnázium, játszótér, virágbolt.... minden megtalálható, amitõl élhetõ lesz a környék. A parkolás sem okozhat problémát, hiszen a lakótelepen az utak mentén, és a kialakított parkolóterületek nagyságának köszönhetõen mindig vannak szabad helyek. A 62 m2-es lakás az épület 3. emeletén található. A lépcsõház szép, rendezett, tiszta, csendes. Nagyon jó a lakóközösség. Elrendezése kiváló. A több ponton záródó biztonsági ajtón belépve egy tágas, hosszú elõszobába jutunk, innen nyílik az összes helyiség. A fürdõszobában kap helyet a mosógép és a fürdõkád, a wc külön helyiségben helyezkedik el. Az amerikai konyhás nappali különleges: a konyha egy kisebb dobogón helyezkedik el, ez alatt egy beépített, kihúzható ágy található, melyen akár a fáradt vendégek is megpihenhetnek. A folyosón továbbhaladva szép, igényes beépített szekrények biztosítják a rend érzetét, illetve egy gardróbnak is használható tároló helyiség. A lakás - az amerikai konyhás nappalin kívül - további 3 különálló, különnyíló szobával rendelkezik, így többgyerekes családok számára kifejezetten élhetõ. A lakáshoz a pince helyiségben külön tároló is tartozik. A lakást alacsony rezsiköltség jellemzi:
- közös költség: 10. e Ft/hó, mely tartalmazza a szemétszállítás és a ház biztosításának díját.
- fûtés (távhõ): 10-15. e Ft/ hó, tartalmazza a melegvizet. A lakás ára: 32.990. e Ft.
Egy hónapon belül költözhetõ. Ha a lakás felkeltette érdeklõdését, kérem, keressen bizalommal a hét bármely napján! Teljeskörû banksemleges hitel- és CSOK ügyintézést, kedvezményes ügyvédi hátteret és energiatanúsítvány ügyintézését is biztosítjuk.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó panel lakás Komárom-Esztergom Tatabánya

Eladó panel lakás Komárom-Esztergom Tatabánya

Eladó panel lakás Komárom-Esztergom Tatabánya

Eladó panel lakás Komárom-Esztergom Tatabánya

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max