ingatlan
Eladó
panel lakás
34 990 000 Ft (~ 89 033 €)
Budapest - 18. kerület
Havanna ltp.


Építés éve 1980
Alapterület:53 m2
Szobák száma:2
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778486
   
Eladó - panel lakás - Budapest 18. kerület :

Eladó LAKÁS Budapest, XVIII. kerület Havanna lakótelepén! Panel építésû, felújított és korszerûsített ÁLLAPOTÚ. LIFTES ház 10. emeletén található PANORÁMÁS kilátással.
Az ÉPÜLET 1980-BAN épült, de az ingatlan TELJESKÖRÛEN FELÚJÍTOTT, ezért úgy érezheti magát, mintha új élettérbe költözött volna. Az egyedi mérõórás TÁVFÛTÉS gondoskodik a melegrõl, ami lehetõvé teszi a fûtés ellenõrzését és költségeinek csökkentését.
Mindenhol MÛANYAG HÕSZIGETELT ablak van, REDÕNNYEL felszerelve. 2021- ben az elektromos és a vízvezeték hálózat ki lett cserélve és új beltéri ajtókat, burkolatot, beépített gépesített konyhabútort kapott a lakás. A kisebb szoba össze lett nyítva konyhával és így még élhetõbbé, komfortosabbá vált a lakás.
Egyedi beosztásának köszönhetõen a lakás KÉNYELMES kialakítást kínál. Az ingatlan 53 nm-es, 2 nagy szobás, mérete IDEÁLIS minden korosztály számára, a modern és jól megtervezett terek maximális komfortot nyújtanak. Az ingatlan KILÁTÁSA egyedülálló: a nyugatra nézõ ablakokból PANORÁMÁS kilátást élvezhet a lakó. A nap nagy részében természetes fény árasztja el a lakást, ami kiváló hangulatot és barátságos környezetet teremt. PARKOLÁS az utcán lehetséges, ahol mindig akad szabad hely. Az LIFTES épület megkönnyíti a mindennapi életet, különösen a 10. emeleten.
Közelben pár perces sétára, bevásárlási lehetõség, gyógyszertár, iskola, óvoda, buszmegálló megtalálható. A belváros irányába kiváló a tömegközlekedés. M5 autópálya közelsége miatt autóval is gyorsan elérjük a belvárost. Ne hagyja ki ezt a kivételes LEHETÕSÉGET, hogy otthona legyen ebben a dinamikusan fejlõdõ részén a városnak.
Kérdése van hívjon vagy írjon!
Hitel esetén díjmentes ügyintézés. Összes bank ajánlata egy helyen, kedvezményekkel. Nem adta el ingatlanát? Segítünk. Minden ügyfelünk ingyenes piaci ár elemzést kap ajándékba. Hívjon vagy írjon, a további részletes információkért.
További információkért kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó panel lakás Budapest 18. kerület

Eladó panel lakás Budapest 18. kerület

Eladó panel lakás Budapest 18. kerület

Eladó panel lakás Budapest 18. kerület

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max