ingatlan
Eladó
panel lakás
39 900 000 Ft (~ 101 786 €)
Budapest - 10. kerület
Újhegy


Alapterület:68 m2
Szobák száma:3
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 777582
   
Eladó - panel lakás - Budapest 10. kerület :

Budapesten a X. kerületben, a Dombtetõ utcában sürgõsen, családi okok miatt eladó egy 68 nm-es IV. emeleti, liftes, 3 szobás, erkélyes lakás, amely a lépcsõházból nyíló, másik lakással közös, kis nyitott folyosóról közelíthetõ meg. Az ingatlan tehermentes, távfûtéses, alacsony rezsivel rendelkezik.
A helységek világosak. A nappali 21 nm, a két kisebb szoba 12 és 13 nm, az erkély 3 nm, a konyha 5 nm. A szobákat elválasztó folyosókon és az egyik kisebb szobában elegendõ gardrób szekrényeket találunk, így külön szekrények nem szükségesek. A lakásban új redõnyös mûanyag nyílászárók lettek beépítve, valamint új mûanyag biztonsági bejárati ajtóra cserélték az eredetit. A teljes elektromos vezetékhálózat ki lett cserélve rézre, érintésvédelmi relék védik az aljzatokat. A lakás festése, tapétázása, további modernizálása a leendõ tulajdonosra vár, így azokat saját ízlése szerint alakíthatja, illetve gépesítheti.
A társasház rendezett és folyamatosan karbantartott, remek lakóközösséggel büszkélkedhet. Csendes, családias környezet vár, rengeteg zöldterülettel.
A parkolás a ház elõtt ingyenes. 3 percnyi sétán belül minden szükséges intézmény elérhetõ: iskola, óvoda, felnõtt- és gyermekorvos, kórház, pékség, barkácsbolt, bevásárlóközpontok, üzletek. 10 perc séta vagy 2 buszmegálló a Kõbánya-Kispest végállomás, vagy az Örs Vezér téri metró 10 perc.
Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklõdését, további kérdéseire a megadott telefonszámon a hét minden napján szívesen válaszolok. Irodánk az alábbi szolgáltatásokkal segíti Önt:
- Ingyenes hitelügyintézés
- Földhivatali ügyintézés
- Jogi háttér biztosítása
- Energetikai tanúsítvány elkészítése
- Generál kivitelezés
- Lomtalanítás, kertgondozás
- Értékbecslés
Köszönjük, ha minket választ!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó panel lakás Budapest 10. kerület

Eladó panel lakás Budapest 10. kerület

Eladó panel lakás Budapest 10. kerület

Eladó panel lakás Budapest 10. kerület

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max