ingatlan
Eladó
panel lakás
46 900 000 Ft (~ 119 338 €)
Pest - Budaörs
Városháza környéke


Építés éve 1989
Alapterület:53 m2
Szobák száma:1+ 2 fél
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Magyarné Jarcsó Edit

Tel.: +36203663860
magyarne.edit@lakascentrum.hu

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778709
   
Eladó - panel lakás - Budaörs :

Budaörs központi részén, -a Városháza környékén- 4 emeletes,- panelprogramban részt vett - felsõ emeleti,-jó állapotú 3 szobás lakás keresi új tulajdonosát, mivel a tulajdonosok kinõtték 3 gyermekükkel, és egyúttal keresik nagyobb lakhatási megoldásukat.
Miután felsõ szomszédjuk nincsen, garantált a nyugalom. A lakás francia erkélyes. A rezsije a közös költséggel együtt nem több 40 ezer Ft-nál.
A tömegközlekedés kiváló, minden infrastruktúra a közelben található. Amennyiben központban, de mégis nyugalomban szeretne élni, feltétlenül nézze meg ezt a lakást!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó panel lakás Pest Budaörs

Eladó panel lakás Pest Budaörs

Eladó panel lakás Pest Budaörs

Eladó panel lakás Pest Budaörs

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max