ingatlan
Eladó
panel lakás
21 700 000 Ft (~ 55 216 €)
Nógrád - Balassagyarmat
Városközpont


Építés éve 1970
Alapterület:53 m2
Szobák száma:2
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 777585
   
Eladó - panel lakás - Balassagyarmat :

Balassagyarmat központjában eladásra kínálok egy társasházi, földszinti, erkélyes, 53 m2-es lakást. A déli fekvésû, részben felújított, gondosan karbantartott, világos lakásban másfél szoba, közlekedõ, fürdõszoba, konyha és egy kis spájz található. Tartozik hozzá közös tároló és biztonsági ráccsal ellátott, laminált padlózott erkély.
Fûtése házközponti. A parkolás az utcán megoldható. A melegvíz-ellátást villanybojler biztosítja. A szobák egybenyílóak, de a közlekedõbõl is megközelíthetõ a félszoba. A nyílászárók jó állapotúak, redõnnyel ellátottak, cseréjük nem szükséges. A lakás állapotát tekintve azonnal költözhetõ. A ház 4 szintes, az 1970-es években épült. Kulturált, biztonsági ajtóval ellátott lépcsõházból jutunk a lakásba. A városban minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges: üzletek, iskolák, középiskolák, óvodák, bölcsõdék, kórház, gyógyszertárak, uszoda, sport- és kulturális létesítmények. A városban számos gyár mûködik, ezáltal munkalehetõségeket biztosítva. Balassagyarmat Budapesttõl 80 km-re, a 22-es fõút mellett helyezkedik el, óránként induló buszjáratokkal. A lakás per- és tehermentes, azonnal birtokba vehetõ. Amennyiben felkeltettem érdeklõdését várom megtisztelõ hívását! Hiteltanácsadóink ingyenesen segítenek önnek kiválasztani a legkedvezõbb hitelkonstrukciót. Irodánk az alábbi szolgáltatásokkal segíti önt az ingatlanvásárlásban:
-Ingyenes hitelügyintézés
-Földhivatali ügyintézés
-Jogi háttér biztosítása
-Energetikai tanúsítvány elkészítése
-Értékbecslés
-Ingyenes tanácsadás Köszönöm, hogy minket választott!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó panel lakás Nógrád Balassagyarmat

Eladó panel lakás Nógrád Balassagyarmat

Eladó panel lakás Nógrád Balassagyarmat

Eladó panel lakás Nógrád Balassagyarmat

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max