ingatlan
Eladó
iroda / irodaház épület
330 000 000 Ft (~ 846 154 €)
Budapest - 01. kerület
Víziváros – Váralja


Építés éve 1995
Alapterület:269 m2
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Gortvai Klaudia

Tel.: +36309521401
gortvai.klaudia@lakascentrum.hu

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778771
   
Eladó - iroda / irodaház épület - Budapest 01. kerület :

LUXUS IRODA PANEL ÁRON, BUDÁN?
A rengeteg lehetõséget magában rejtõ,- 269 nm-es, irodának bejegyzett - földszintes ingatlan a Budai Vár -Bécsi kapui- bejáratától induló csendes kis zsákutcában található, ahol mindig talál parkolóhelyet, de az ingatlan is rendelkezik egy 2 állásos garázzsal. A tömegközlekedés is pillanatok alatt elérhetõ, a Széll Kálmán térrõl, illetve a Batthyány térrõl.
Mégis a NYUGALOM SZIGETE ez a hely, ahol a közvetlen szomszédságban lévõ Európa Liget árnyas fái nyújtanak kikapcsolódást. A helynek, és az alalaprajznak köszönhetõen kiválóan alkalmas lehet MAGÁNKLINIKÁNAK, ORVOSI RENDELÕNEK, CÉGKÖZPONTNAK, BEMUTATÓTEREMNEK, esetleg OPEN OFFICE-t is kialakithat belõle, tekintettel arra, hogy a belsõ falak válaszfalak kivehetõk, áthelyezhetõk, csak a tartóoszlopokra kell tekintettel lenni. Az utcafronti ablakok megnagyobbitására épitési engedély áll rendelkezésre! A néhány feltöltött látványterv beindithatja a fantáziáját. Az alaprajz a jelenlegi állapotot tükrözi. Az ingatlan jó állapotú, akár egy tisztasági festést követõen máris mûködtetheti. Birtokbaadásra 45 napon belül sor kerülhet!
Amennyiben ÉRTÉKÁLLÓ MEGOLDÁST keres EXCLUSIV KÖRNYEZETBEN, ne késlekedjen, mindenben a segitségére leszünk a továbbiakban!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó iroda / irodaház épület Budapest 01. kerület

Eladó iroda / irodaház épület Budapest 01. kerület

Eladó iroda / irodaház épület Budapest 01. kerület

Eladó iroda / irodaház épület Budapest 01. kerület

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max