ingatlan
Eladó
ikerház-fél
103 800 000 Ft (~ 265 473 €)
Pest - Veresegyház
Revetek


Építés éve 2018
Alapterület:100 m2
Szobák száma:4
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778636
   
Eladó - ikerház-fél - Veresegyház :

Veresegyház kedvelt zöldövezeti, Revetek részén panorámás utcájában 2018. évben épült nettó 94 nm-es ikerház + 13,5 nm-es terasszal eladó.
A telek mérete 474 nm. Az ingatlan praktikus és családbarát elosztású, 3 hálószoba, 2 fürdõszoba, nappali+konyha+étkezõ+elõtér, valamint egy részben fedett terasz (hátsó kertben) került kialakításra. A házhoz tartozik egy fedett autóbeálló, valamint a ház elõtt igényesen kialakított beálló is rendelkezésre áll. Az udvar teljes egészében gyönyörû növényekkel parkosított, öntözõrendszerrel ellátott az elõkertben és a hátsó kertben egyaránt. A ház D-Dny-i kiváló tájolásának köszönhetõen a szobák világosak, a fedett teraszon a legmelegebb nyári napokon is kellemes hõmérsékletben lehet kikapcsolódni. Az ikerházaknak nincs közös fala. A vételár részét képzi:
Beépített, gépesített konyhabútor,
Ablakokon minõségi alumínium redõny antracit színben+szúnyogháló,
2 db beépített fürdõszoba bútor,
Nappaliban klíma (hût/fût) berendezés,
Riasztó rendszer,
Egyedi tervezésû kerti tároló,
Egyedi tervezésû, zárt tároló rendszer a fedett beállóban, amely alkalmas kerékpárok, babakocsi, szemeteskukák, fûnyíró stb tárolására,
Épített kerti sütögetõ,
Öntözõ rendszer,
Gondozásmentes utcafronti kerítés,
Gondozásmentes kerítések az ingatlan oldalsó és hátsó határain. A fûtésrõl és meleg vízrõl Immergas kombi kazán gondoskodik, a nappaliban és konyhában padlófûtés, egyéb helyiségekben radiátoros fûtése van az ingatlannak, a rezsi a téli hónapokban is kedvezõ összegû. A környék családias hangulatú, a közelben (8-10 perces séta) található a város.
Revetek vasúti megálló, amellyel 40/50 perc alatt elérhetõ a Nyugati pályaudvar. Költözés megegyezés alapján!
Az ár irányár... Ha ingatlan vásárláshoz még el kell adnia ingatlanát, kedvezményesen vállaljuk annak ékesítését! Ha vásárláshoz hitelre van szüksége, hitelügyintézõnk ingyenesen segít önnek megtalálni a piacon felelhetõ legkedvezõbb hitelkonstrukciót.
Várom megtisztelõ hívását a hét minden napján!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó ikerház-fél Pest Veresegyház

Eladó ikerház-fél Pest Veresegyház

Eladó ikerház-fél Pest Veresegyház

Eladó ikerház-fél Pest Veresegyház

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max